Vraag

Decoder V7 en Dualshock 4 Bluetooth

  • 13 januari 2021
  • 1 reactie
  • 80 Bekeken

Hallo, zopas de overstap gemaakt van Telenet naar Proximus. De android decoder V7 lijkt voorlopig prima te werken. Alleen slaag ik er maar niet in om mijn PS4 controllers via Bluetooth te verbinden met de decoder.

Via “instellingen apparaat” en dan “afstandsbedieningen en accessoires”, selecteer ik “accessoire toevoegen”. Door gezamenlijk inhouden van PlayStation knop en Share knop wordt mijn controller vervolgens gedetecteerd (MAC adres verschijnt op het scherm). Koppelen lukt ook nog. Als ik daarna echter wil verbinden, blijkt dat niet te lukken. Erger nog, tegelijk reageert het systeem niet meer op de Proximus afstandsbediening, een probleem dat ik alleen kan herstellen door de decoder te resetten. Daarna moet ik mijn afstandsbediening ook terug instellen om de tv te bedienen.

Kan iemand mij verder helpen, a.u.b.?


1 reactie

EDIT: Ook op het Franstalige Proximus forum zag ik hetzelfde probleem een paar keer vermeld worden, tevens zonder enige reactie. De Steam Link app mag dan beschikbaar zijn, als je je controllers niet kunt gebruiken heeft het geen enkele meerwaarde. Tuurlijk, als je verbindt via USB gaat het wel... Maar ja, er is maar één USB-poort.

Reageer