Vraag

Inlogscherm van de cloud flikkert voortdurend

  • 3 February 2020
  • 71 reacties
  • 2294 Bekeken

Reputatie 2
Badge

Sinds enkele dagen werkte mijn cloud niet meer. Heb de software verwijderd en opnieuw geinstalleerd en nu krijg ik wel het inlogscherm maar dit flikkert voortdurend (komt op en verdwijnt terug, komt opnieu wterug op en verdwijnt weer, enz...). Ik kan dus mijn logingegevens niet invoeren. Opnieuw gedesintalleerd en herinstalleerd maar het probleem blijft. Weet iemand wat de oorzaak hiervan kan zijn ?

Franki


71 reacties

Reputatie 7
Badge +4

@Franki_01 We zijn op de hoogte van deze problemen en het is in onderzoek bij de betreffende dienst. Voorlopig is het dus wat afwachten. 

Reputatie 2
Badge

Is er al nieuws omtrent dit probleem. Heb zojuist nog eens opnieuw geinstalleerd maar het probleem is nog niet opgelost.

Reputatie 7
Badge +4

Dag Franki,

 

Dit is nog steeds in onderzoek. Ondertussen kan je de mobiele applicatie wel gebruiken. 

Ze doen het nodige om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Ik heb hetzelfde probleem bij poging tot inloggen.

Is er reeds een oplossing?

Alvast bedankt.

Reputatie 7
Badge +3

Ik heb hetzelfde probleem bij poging tot inloggen.

Is er reeds een oplossing?

Alvast bedankt.


Helaas nog niet, IT zoekt nog steeds naar een oplossing.

Onze verontschuldigingen voor dit ongemak.

 

Geert

Bij het opstarten van de cloud app op windows 10 komt het login screen, maar er is geen mogelijkheid om een veld in te vullen.  Het login scherm verdwijnt en komt daarna terug en staat zo aan een ritme van ongeveer 1 maal per seconde op het scherm te flitsen.

Ik heb de app reeds verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar dat veranderde niets.

 

Bij opstarten van Cloud (die ik al jaren gebruik) op PC blijft de app hangen op het scherm waar de gebruikersnaam en wachtwoord moet ingegeven worden. Dat kleine venster blijft constant snel flikkeren en ik krijg niet de mogelijkheid deze gegevens in te brengen. Ik heb de lokale app al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Ik kan wel nog in mijn MYPROXIMUS en ook op PROXIMUSCLOUD waar ik al mijn bestanden terugvind tot 12 februari 2020.  Bizar vind ik wel dat in mijn Myproximus 2X het icoontje staat om op PC de cloud toepassing te installeren, maar 2x met dezelfde info. Ik gebruik slechts 4 GB van de 10.

TUI: hier werd onlangs door de prox medewerkers gemeld dat ze het probleem kennen en er mee bezig zijn

zie ook > 

https://nl.forum.proximus.be/internet-10/inlogscherm-van-de-cloud-flikkert-voortdurend-49508#post643978

Reputatie 7
Badge +4

Ik heb de post verplaats naar betrokken topic.om het overzichtelijk te houden

Geachte,

 

Hebt u verdere informatie omtrent dit probleem? Ik heb namelijk ook hetzelfde voor en kan niet meer inloggen (flikkerend inlog scherm). 

Intussen wordt er natuurlijk geen backup gemaakt en dus een potentieel gevaar voor mijn bestanden. 

Ik heb vandaag reeds met een aantal collega’s van Proximus telefonisch gesproken (want een mail sturen via proximus.be - zelfs via ‘stuur een e-mail’ !!!) werkt niet => enkel mogelijkheid tot FAQ, bellen of teruggebeld worden.

Inmiddels is het 14 dagen geleden, dus graag een update wanneer we een oplossing mogen verwachten, want anders ben ik verplicht andere maatregelen te nemen, teneinde zekerheid te behouden dat alle files veilig zitten in de cloud.

Dank bij voorbaat.

 

Frank Volders

 

Ter info: Heb je dit ook voor als je surft naar http://www.proximuscloud.be want daar kan ik normaal inloggen.

Online via proximuscloud kan je perfect inloggen, maar dan heb je nog geen synchronisatie en dus bij aanpassing/verwijdering of toevoeging van bestanden, gaat dit niet worden aangepast in de cloud.

 

Het is de synchronisatie die niet werkt (en ook het inloggen via pc met scherm dat flikkert)

Momenteel is het probleem nog in behandeling. Het zal daar op afwachten worden. 

Reputatie 2
Badge

Voor wanneer de oplossing aub ?? Het is nu reeds een tweetal weken dat ik bestanden moet kopieren via usb van mijn desktop naar mijn laptop om ze in de cloud te krijgen (op mijn laptop werkt het wel nog) . Begint ambetant te worden hoor ….

Er is jammer genoeg geen voorziene herstellingsdatum. 

Beste Mijnheer WenzelR,

 

Dit Cloud probleem werd 20 dagen geleden gemeld. Op dit moment, is er zelfs ‘geen voorziene herstellingsdatum’: mag ik hieruit concluderen, dat er zelfs niet aan gewerkt wordt?

Indien dit wel zou zijn - wat ik meer en meer betwijfel - zou dit betekenen dat al de hoog gekwalificeerde ingenieurs/programmeurs, reeds gedurende 20 dagen, niet in staat zijn dit ‘probleem’ op te lossen?

U bent het met mij eens, dat de technische mensen van Proximus, meer en beter verdienen dan dat.

 

Maar ook de klanten, dus zou het maar fair zijn om ons te informeren, wanneer er geen of een veel latere intentie is, om effectief naar dit probleem te kijken; dan kunnen wij ook onze maatregelen nemen, om eventuele incidenten met onze bestanden, te voorkomen.

 

 

Reputatie 7
Badge +4

@frank volders  Er wordt wel degelijk aan een oplossing gewerkt , zoals ook in dit topic vermeld kan je nog steeds aan je cloud bestanden via het web: http://www.proximuscloud.be/  . Ik heb de betrokken dienst hiervoor gecontacteerd , van zodra ik een antwoord krijg laat ik hier iets weten.

zoals vele anderen - problemen met cloud app op pc

het login scherm knippert - je kan je pw niet inbrengen, zelfs niet na boot

download van toepassing gaat ook niet : technisch probleem…..

met firefox en edge..

bedankt voor help/antwoord

groeten Guy

Reputatie 7
Badge +4

Ter info , is alles goed verloopt zou dit midden van deze maand (Maart) opgelost moeten zijn.

Beste SamuelD,

 

Dank voor de update, echter, additioneel minstens 2 weken vooraleer een oplossing??

Ikzelf (en met mij waarschijnlijk ook nog anderen) ben Business-klant waarbij mij door Proximus hetvolgende engagement werd beloofd bij aansluiting: 

Blijf aan de slag, wat er ook gebeurt

Je krijgt 24/7 support. We repareren dezelfde dag nog je internet, tv of vaste lijn. Indien nodig, ligt ook je gratis vervangsmartphone al klaar.

Moet ik daaruit begrijpen dat de Cloud-infrastructuur, niet inbegrepen is?

Graag duidelijkheid hierover want ik ben aan het punt aangekomen dat ik een professionele beslissing moet gaan nemen, teneinde de risico’s op de bestanden van mijn onderneming te minimaliseren.

Alvast dank bij voorbaat.

 

Frank Volders BV

 

 

Ik ben wel maar een gewone klant en er zullen wel andere regels gelden voor biss klanten, maar als ik lees “we repareren je internet” dan is dit heel vaag, want daarmee is het niet duidelijk of toepassingen en applicaties enz...via dit internet ook gepareerd worden, bij manier van spreken (dus goed werken) dat is volgens mij nog totaal iets anders enfin dit zou in ieder geval duidelijker moeten omschreven worden….
waarschijnlijk staan er op hun site wel betere omschrijvingen en voorwaarden in verband met toepassingen en applicaties die in een abonnement inbegrepen zijn.

Reputatie 7
Badge +4

@frank volders , het is geen individueel probleem, maar een algemeen probleem. Dus hangen wij helaas ook af van IT diensten. 

Ze doen hun uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Onze excuses voor het ongemak.

Reputatie 2
Badge

Ondertussen wachten we al meer dan een maand op een oplossing ! Van snelle service gesproken...

Geachte,

 

Zoals mijn mede-slachtoffer Franki_01 terecht opmerkt, is dit probleem nu reeds meer dan een maand actief, zonder dat er nog maar een vooruitzicht op een oplossing blijkt te zijn, laat staan dat er wordt gecommuniceerd hierover.

U begrijpt dat ik de betaling van mijn factuur, gelijklopend heb uitgesteld en uw tegemoedkomingen voor het veroorzaakte ongemak en bijkomende gepresteerde uren, eerst wil bekijken, en dan uiteraard na akkoord, tot betaling zal overgaan.

Een melding “excuses voor het ongemak” dekt nu jammerlijk genoeg geen gemaakte economische kost.

 

 

Beste,

 

Is er eindelijk al een oplossing gevonden voor het inlog- en synchronisatieprobleem van de Proximus Cloud ? Ik kan me weinig IT-specialisten voorstellen die dit niet in 1 maand kunnen oplossen ???

 

Dit is bijzonder vervelend !!

 

Mvg.

Reageer