Vraag

Epic combo full met apart gekochte Apple TV


Goedenamiddag,

Ik heb nu een Epic Combo full met de Android V7 decoder. Als ik een Apple Tv apart zou kopen (dus niet via Proximus) kan ik daar dan de Pickx app op installeren en deze gebruiken als 2de decoder zonder extra kosten?

Alvast bedankt voor een reactie,

 

 


30 reacties

@M_016 , @Martin , @tina.b dank voor jullie reacties en genomen tijd! Het is me ondertussen allemaal duidelijk geworden.

@Roky Wat ga je nu doen, ga je zelf een Apple TV kopen ?
Tv kijken zonder decoder is mogelijk via de Pickx-app
Pickx-app bekijken via Apple TV | Proximus
Pickx-app bekijken via Chromecast | Proximus
Pickx-app bekijken via Chromecast | Proximus

@Martin Ik ben van plan om inderdaad een Apple TV te kopen. Kijken met een Chromecast vind ik wat omslachtig omdat je dan steeds de smartphone moet gebruiken.

@tina.b zou u me dan nog op de hoogte kunnen houden ivm de voorraad van de Apple TV aub? Ik heb deze gisteren nog willen bestellen maar krijg de melding dat er geen voorraad meer is.

met dank

Goedemorgen,

Ik probeer nu al geruime tijd een Apple TV te bestellen aan de gunstige prijs van 69 EUR, maar krijg steeds de melding dat er geen voorraad is. Is er toch een mogelijkheid om deze als bestaande Epic Combo full klant toch aan te schaffen?

Alvast bedankt voor een reactie.

 

 

Reputatie 7
Badge +3

@Roky Ik heb juist zelf eens gepropeerd om er eentje te bestellen maar inderdaad er is momenteel geen stock voorradig.Wanneer er terug stock gaat komen daar hebben wij spijtig genoeg geen zicht over.Best regelmatig eens opnieuw proberen zou ik zo zeggen:slight_smile: Groetjes,Joel

Reageer