Vraag

Decoder V6 werkt regelmatig nietToon eerste bericht

35 reacties

Reputatie 6
Badge +3

Ik vermoed dat ook bepaalde tijdstippen een soort defragmentatie proces en foutcontole word uitgevoerd op de V5 decoder met HDD. Er is nog wel een belangrijk voordeel met HDD schijf is het langer kunnen behouden van opnames, in de cloud is dit beperkt. 

Het is een voordeel waarvan je alleen nog tijdelijk zult kunnen van profiteren aangezien het uiteindelijk de bedoeling is van alle opnames alleen nog in de cloud op te slaan.

Aangezien de v5’s bij defect vervangen worden door ander decoders zonder schijf zal het cPVR tijdperk stilletjes aan vanzelf uitsterven, al rept proximus met geen woord hoelang de cPVR opslag nog gaat ondersteund worden.

Reputatie 5
Badge +3

Ik heb het hier al meermaals aangehaald dat de V6 niet stabiel draait in vergelijking met de V5 c.

Bijgevolg begrijp ik niet dat men zo weinig aandacht besteed aan de problemen met de V6 die toch recenter is dan de V5 serie. Belangrijk om weten is dat de V6 een 4K decoder is.

Dat hebben er veel aangehaald en volgen mijn bescheiden menig zal het de bedoeling zijn dat de V7 de 4k decoder gaat worden en er daar alle energie naar toe gaat om deze zo vlug mogelijk klaar te stomen voor het grote publiek.

Reputatie 5
Badge +3

Ik was tester vd. V6 en heb de fouten regelmatig gemeld...nu draait hij stabieler dan voorheen, maar toch moet ik nog af en toe een heropstart doen wat ik bij mijn V5c veel minder doe.

Martin, de V6 is ook  een 4K decoder.

Inderdaad voor het ogenblik heeft Proximus twee 4K (UHD) decoders de V6 en de V7 (android) decoder maar van deze laatste is nog niet exact gekend wanneer die gecommercialiseerd wordt.

Maar de UHD zenders laten op zich wachten :wink:

Reputatie 2
Badge

Wel ik moet zeggen dat de V5 compact die ik nu heb ontvangen ipv de V6 dat die toch vlugger opstart en veel stabieler is. Ook tussen de zenders onderling switchen en mijn opnames ophalen gaat vlugger. De V6 zullen ze niet verder verbeteren naar mijn gevoel want ik krijg zelfs nog geen vraag om hem terug te sturen, zegt genoeg zeker:rolling_eyes: . Afwachten wat die V7 uiteindelijk zal zeggen, lijkt er toch op dat ze er hun tijd voor nemen en niet zo maar op de markt gooien, cross fingers:wink: .

inderdaad te vlug willen op de markt gooien wil nogal dikwijls zeggen, geen tijd genoeg gehad om te debuggen, dikwijls wil te vlug op de markt komen om de concurrent wat voor te kunnen zijn, en dit kan zijn gevolgen hebben natuurlijk.

Reputatie 6
Badge +3

Wat ook een rol kan spelen is hoeveel volumekorting Huawei gegeven heeft aan Proximus wanneer een heel grote hoeveelheid decoders bestelde en ook snelheid van productie. Huawei brengt ook veel verschillende versies van hun set top boxes uit. Je hebt altijd de firmware die geleverd moet worden door Huawei en het set top tv platform. 

Het zou kunnen maar aangezien er nog altijd testen door aangeduide klanten bijkomen heb ik de indruk dat er nog het één en ander moet bij geschroefd worden!

Reageer