Fiber beschikbaar bij u thuis ?

  • 23 April 2021
  • 33 reacties
  • 1296 Bekeken
Fiber beschikbaar bij u thuis ?

Toon eerste bericht

33 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Bij mij lukt het ook langs geen kanten op de ipad. Safari niks, chrome niks, edge niks. Private of niet maakt allemaal geen verschil. Ik krijg hetzelfde scherm als JO97.

Ook als je onmiddellijk deze link gebruikt ? Het zal dan inderdaad waarschijnlijk te maken hebben met je add blockers of cookies zoals hierboven al gezegd. 

@HadewychT : neen met deze link werkt het ook niet. Op de ipad, laatste ios, werkt het op geen enkele browser. Geen gebruik van add blocker. 
met vriendelijke groeten 

 

Reputatie 7
Badge +1

Hallo @HadewychT ,

Wordt dit https://www.proximus.com/nl/news/2021/20210512-proximus-and-nokia-double-current-vdsl-speed-and-capacity.html

ook overal uitgerold? 

Het zou voor sommige klanten  wel een grote verandering kunnen worden.

Mvg Artie

Dat ze dit alvast doen. Hebben we tenminste nog iets. Verwacht zeker niet voor 2028 mijn fiber. KPN in Nederland werkt ook met zoiets op de koperdraad. Dacht snelheid tot wel 400 Mbps 😷😉🤔

 

Badge +4

Hallo @HadewychT ,

Wordt dit https://www.proximus.com/nl/news/2021/20210512-proximus-and-nokia-double-current-vdsl-speed-and-capacity.html

ook overal uitgerold? 

Het zou voor sommige klanten  wel een grote verandering kunnen worden.

Mvg Artie

Ik denk alleen op de ROP’s waar nog geen Fiber is of waar fiber niet voor de eerste jaren komt, zullen ze deze wel voorzien van ultra dense vectoring + een andere modem die het aan kan. (normaal geen Bbox 3 , die kan blijkbaar geen 35b voor ultradense)

Met andere woorden alleen voor deze die eigenlijk al op vector zone zitten en zij die meest nodig hebben die op grotere snelheden zitten blijven de dupe dan, tenzij ik iets over het hoofd zie!

Reputatie 5

“ Fiber is nog niet beschikbaar op jouw adres. Wil jij nu al genieten van stabiel internet? Kies het beste abonnement voor jou! “ Staat er te lezen wanneer ik kijk of fiber beschikbaar is. Nu ligt er al meer dan 3 maanden fiber in de grond. Werken uitgevoerd door wyre en fiberklaar. Er is toen iemand langs geweest om foto’s te nemen voor de aansluiting te kunnen maken in huis. Ik heb toen ook mijn gegevens ingevuld via de website van fiberklaar zodat ze deze konden delen met de providers die fiber aanbieden. Nu krijg ik terug reclame van fiberklaar waarin ze zeggen dat je best je gegevens doorgeeft zodat de providers je kunnen contacteren met een voorstel. Ik heb ooit al eens een webform bij Proximus ingevuld om te zeggen dat ik fiber zou nemen zodra het beschikbaar is. Er ligt nu fiber, 2 maal zelfs. In de grond van fiberklaar en op de muur van “The Last Mile” . Nu nog hopen dat het ooit eens binnen geraakt want van de beloofde vdsl snelheid is minder dan de helft beschikbaar. 

mvg

Reputatie 7
Badge +3

Dag @Jamo dat Fiberklaar klaar is met de aansluiting, wil niet zeggen dat Proximus klaar is om aan te sluiten. Ook bij ons moet vanalles gebeuren, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een centrale daardoor we jouw Fiber-aansluiting kunnen realiseren. Je kunt het webformulier gebruiken om je gegevens nog eens door te geven: Demand Bundling | Proximus Groetjes, Heidi

Reputatie 5

@HeidiE

Ik begrijp het allemaal niet goed. Eerst staan er weken overal vlaggen in onze gemeente van Fiberklaar met daarop dat je best zo vlug mogelijk inschrijft voor een aansluiting. Wanneer je dat niet doet dan zijn er later kosten aan verbonden. Dan komen ze de fiber in de grond steken maar in geen enkel huis wordt die binnengebracht. Gaan ze de straten nu nog eens open leggen als ze ooit die kabel gaan binnenbrengen. Of is het Proximus die de kabel moet binnenbrengen? En wanneer is dat dan, binnen weken of maanden? Altijd tevreden geweest van mijn snelheid maar de laatste maanden is die almaar trager  en onstabieler geworden. Wanneer het nog maanden duurt kan ik misschien beter tijdelijk overschakelen naar Telenet. 

mvg

Reageer