Vraag

V7 decoder een hoop miserie

  • 16 November 2020
  • 33 reacties
  • 1751 Bekeken


Toon eerste bericht

33 reacties

Reputatie 7
Badge +1

@Martin De V5(C) zal op termijn ook via dat platform werken. Het kan inderdaad dat er dan ook gebruik zal gemaakt worden van de pickx app. Dit zou ik moeten navragen om zeker te zijn, maar het zal dan sowieso gecommuniceerd worden naar de gebruikers van de V5 (C)

@HadewychT. Vraagje, welke decoder gebruikt KPN in Nederland. Die hebben toch ook de koperdraad en fiber. Hebben die ook een type als de V7 ? En heeft KPN ook grote problemen met de decoders 😷🤔

Reputatie 7
Badge +4

@Martin Ik heb het voor je nagevraagd. De activatie van het streamingplatform staat los van de layout en firmware versie.

bedankt @HadewychT voor je moeite .

@HadewychT hier ook zelfde gekende problemen en sinds enkele weken meer en meer problemen met beeld. Zie hieronder. En heel vaak is het beeld over "gesatureerd"(overdreven contrast en felle rode kleuren.). Enkel herstarten lost het probleem tijdelijk op. Al verschillende resets uitgevoerd, hdmi-kabel vervangen maar niets helpt. Is een nieuw toestel een mogelijke oplossing? 

 

Badge +4

Normaal is het de bedoeling dat je Hdmi kabel gebruikt die mee geleverd is in de doos van de V7.

Wij gebruiken de hdmi-kabel die meegeleverd is en hebben evenveel problemen. Hebben kabels gewisseld om te zien of er een verschil zou zijn maar tevergeefs. 

is uw v7 direct verbonden aan de bbox over utp netwerkkabel, indien niet en als je de mogelijkheid hebt om met een tijdelijke lange netwerkkabel deze te verbinden met de bbox dan zou het al duidelijker worden of het eventueel iets te maken heeft met de tussenliggende draadloze verbinding.

Heb je de bbox ook al eens gereset = 20 sec het verborgen resetknopje achteraan blijven indrukken en pas loslaten als enkel en alleen nog de power led vooraan oplicht.

We hebben ondertussen alles hierboven vermeld toegepast en uitgeprobeerd maar niets hiervan helpt. We blijven helaas de zelfde problemen hebben. 

Reageer