Vraag

programma bbc first klopt niet

  • 19 november 2020
  • 3 reacties
  • 61 Bekeken

De TV gids van BBC First komt al geruime tijd niet overeen met de uitgezonden programma’s. Ook naar volgende week toe (vanaf 22 november) blijkt dit onjuist. Dit geeft problemen met geplande opnames. Kan dit worden verholpen?

mvg,

raoul


3 reacties

Hebben wij ook al doorgegeven aan Proximus, tevens melding op dit forum. Proximus geeft het door aan BBC First (zeggen ze). De programmatie op website BBC first staat wel goed, op Q&A bij hun staat dat de provider dit in orde moet zetten: https://www.bbcbenelux.com/faqs/

 

“Hoewel wij de schema’s distribueren naar onze partners, worden de elektronische programmagidsen (EPG’s) verstrekt door de providers. Zij zijn verantwoordelijk voor het updaten en delen van deze informatie met hun abonnees. Alle vragen over de beschikbare informatie via deze service kunnen in de eerste instantie het beste gericht worden aan de providers. Een goede manier om te controleren of wij kunnen helpen met dit probleem, is het bekijken van onze TV-gids. Als dit overeenkomt met wat u ziet op het kanaal, dan is het probleem lokaal en moet uw provider hiervan op de hoogte gebracht worden. Als beide bronnen niet kloppen, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Geef ons dan zoveel mogelijk informatie, inclusief de naam van uw provider.”

Ik vermoed dat Proximus nog werkt met tussenpersonen, maar dat mag dan zeker nog geen excuus zijn!

Reputatie 2

ik heb gezien dat het van woensdag 25/11  weer  in orde is.

Reageer