Vraag

Pickx website

  • 23 August 2020
  • 2 reacties
  • 53 Bekeken

Hi. Ik ben buitenhuis en wou naar enkele opnames kijken via mijn browser. Woensdag lukte dat perfect.

Vrijdag en gisteren niet. Opname start en dan blojft laden. Die rode cirkel en na een tijdje komt er oops something went wrong.

Al verschillende browser geprobeerd, niets helpt.

Dacht eraan, de woensdag was er iemand thuis en stond de Box aan, terwijl hij sindsdien in standby staat. Zou het daar mee te maken hebben?

Of zou er een andere oplossing zijn?


2 reacties

@stefaan312 nee de vereiste is dat je proximus tv in je pack hebt, of je bbox of decoder opstaat zou niet mogen meespelen, probeer eens van je locatie op te zetten op je toestel (pc / laptop /tablet /smartphone ..) of dit iets zou uitmaken, maar er zijn wel regematig meldingen met pickx problemen en pas maandag kot iemand die vnan proximus zelf is, terug langs hier op het forum (wel is de helpdesk bereikbaar 0800 22 800) om je eventueel verder te helpen, profiel/koppeling na te kijken.

Reputatie 7
Badge +4

@stefaan312 Dit zou zonder problemen moeten werken via de website en heeft inderdaad niets te maken met het feit dat je decoder thuis aan staat of niet. Kan je eventueel eens testen op een ander toestel (vb je gsm) of via onze app of het daar wel werkt ? Kan je wel live tv kijken via diezelfde browser ? 

Reageer