Vraag

opname verdwenen

  • 19 July 2020
  • 4 reacties
  • 73 Bekeken

ik heb een serieopname staan. Ik wilde de laatste aflevering gisteren bekijken samen met mijn dochter, bleek dat de opname niet gebeurd was. Gelukkig worden de meeste dingen meerdere keren herhaald, dus een nieuwe opname gemaakt ... nu staat de opname er weer niet op. Het gekke is dat, als ik naar mijn bibliotheek ga, de opname er schijnbaar wel tussen staat. Als ik deze dan aanklik, kom ik in de lijst van vorige afleveringen, maar de aflevering die ik wil zien, die dan wel in mijn algemene lijst als laatste aflevering staat, staat er niet tussen. Waar is deze dan gebleven? Ik ben er zeker van dat alle instellingen juist staan, want deze heb ik net nagekeken. Ik zou deze laatste aflevering graag terug hebben... hoe lukt me dit?


4 reacties

proximus kan je pas maandag verder helpen.

maar je zou toch eens kunnen proberen om de decoder even stroomloos te zetten of het iets oplost.

 

Het gebeurt regelmatig … Mijn opnames van 26 mei laatstleden staan er met iconen op maar zonder content/inhoud .. wil men kijken dan krijgt men een zwart scherm en na verloop krijgt men de boodschap dat de servers niet bereikbaar zijn, probeer later opnieuw … je tot ge een baard hebt staan van een meter lang … maar kijken doe je niet! 

Ook een v5 decoder die je hebt waarschijnlijk, nee?

Ze zijn blijkbaar deze geleidelijk aan, aan het omruilen zoals ik opmerk op de sociale media, aan de reacties te zien van klanten...

Reputatie 7
Badge +4

Zie je de opnames na de herstart nog staan? Krijg je een foutmelding?

Reageer