Vraag

Discovery ID

  • 10 January 2024
  • 7 reacties
  • 190 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Vanaf 16 Januari Discovery ID bij Telenet in BASIS pakket..

En Proximus ???..

Na Star TV, BBC ENT,BBC Prime, Stinray Classics, Nick jr,History, ( BETALEND BIJ PROXIMUS ) !

dat bij de concurrentie in basis pakket zit !!

 


7 reacties

Reputatie 7
Badge +3

@Danny64 Momenteel is hierover nog niets geweten.Indien Discovery ID in het basis pakket van Proximus zou komen dan gaan de klanten hierover automatisch  ingelicht worden.Groetjes Joel.

Reputatie 3
Badge

Het is echt onbegrijpelijk. Nu Telenet zo stevig onder vuur ligt omwille van hun nieuwe software en de ermee gepaard gaande problemen, zou men toch verwachten dat Proximus dat ziet als een kans om zich op alle terreinen in positieve zin te profileren ten overstaan van de concurrenten, ook wat hun tv-aanbod betreft. Maar blijkbaar hebben ze op dat vlak geheel geen ambitie en laten ze zich nog steeds de kaas van tussen het brood eten door Telenet ! Hoeveel keer is er reeds niet gezegd dat het niet normaal is dat bepaalde zenders nog steeds in een extra-betaalpakket zitten en niet in het basisaanbod, zoals bij de concurrenten ?

Reputatie 7
Badge +1

@Danny64 Momenteel is hierover nog niets geweten.Indien Discovery ID in het basis pakket van Proximus zou komen dan gaan de klanten hierover automatisch  ingelicht worden.Groetjes Joel.

@Joel M . Bedankt voor de snelle reactie. Maar altijd hetzelfde antwoord, Momenteel is hierover nog niets geweten. Het is gewoon heel erg jammer dat er geen zenders, zoals hierboven en Fox, Eurosport 2 etc, opgenomen gaat worden in het PX basispakket. Waarom implementeert PX de betaalzenders niet in het basispakket. Er zijn de laatste tijd zoveel prijsverhogingen bij PX . En daar staat alleen verhoging van mobiele data tegenover 😥 Ook het Enyoj pakket, er zijn zoveel klanten terwijl daar maar weinigen van kunnen profiteren 😪 Gooi alles op een shop. Laat Enyoj verdwijnen, gooi alle betaalzenders van Pickx in het basispakket en geef iedereen die er om vraagt een gratis datasim. Misschien ben ik nog iets vergeten maar laat iedere klant er van mee profiteren en niet een heel klein gedeelte 🤔😉👌

Reputatie 2
Badge

@Antoon1 

Ook de vaste lijn zou in het pakket mee moeten worden gezet GRATIS….

Een One of One UP bij telenet heb je een data sim , vaste lijn , beveiliging , extra zenders tegenwoordig want er komen er bij , een gsm nummer , verhoogde snelheid.

Bij PX moet je BIJ BETALEN voor die dingen maar de prijs zegt ook genoeg. Die data verhoging wie heeft dat er aan ..? Er zullen er bij zijn die dat nodig hebben maar wat je bij Telenet krijgt tov PX is dan teleurstellend.

 

Reputatie 4
Badge +1

@Danny64  schrap maar al een zender uit je wenslijstje, vandaag heeft bbc bevestigd dat bbc entertainment ermee stopt overal op 31 maart. 😉

Reputatie 4
Badge +1

Nog eentje vergeten die in basis zit bij concurrentie ...EUROSPORT 2 !

Reputatie 4
Badge +1

@Danny64 het basis aanbod bij Proximus is niet conform de meeste basis zenders bij de andere providers, dat hou mij tegen om ook tv bij Proximus te nemen en via Telenet te blijven kijken digitaal met een ci+ module door het grote basis aanbod voor de 21€ ongeveer per maand dat de digitale kabel me kost.

Reageer