Vraag

Proximus mail

  • 23 April 2020
  • 5 reacties
  • 143 Bekeken

Mijn laptop is stuk dus hang nu af van gsm en tablet voor mijn mail inbox. Waarom krijg ik daar geen oudere mails dan drie weken te zien? Zowel met de email app, proximus mail app, via MyProximus mail... Nochtans zitten andere folders als spam en prullenbak vol met oudere mails. 


5 reacties

Als je laptop zijn mailprogramma in IMAP werkte dan zouden de mails gewoon gesynchroniseerd moeten lopen tussen laptop en  proximus mailserver en zou je met andere toestellen ook die met IMAP werken deze moeten zien, als je die via http://webmail.proximus.be gaat bekijken.

Op de laptop gebruikte ik de office mailbox waarin alle mails toekwamen en die eveneens op de server bewaard bleven. Dus in http://webmail.proximus.be kon ik die ook nog zien maar op tablet kom ik automatisch in webmail.appsuite.proximus.be en krijg ik maar tot 30/03 te zien

En als je surft via je tablet naar http://webmail.proximus.be dan is het wel in orde

Nee, bij installatie van de email app kon ik ook maar max 30 dagen ingeven. 

Ik gebruik die email app niet dus ervaring heb ik er niet mee, maar als je door deze app geen mails kunt opvragen van voor 30 dagen (of het niet kan zo instellen) is het dan niet beter van een ander email app te gebruiken op je tablet.

Reageer