Vraag

Misbruik

  • 17 February 2024
  • 2 reacties
  • 68 Bekeken

Besten,

Het email adres Edmond.Verstraeten@skynet.be wordt misbruikt door een ex lid van de Raad van Bestuur van de vzw Edmond Verstraeten-kunstschlder die een paar jaar geleden ontslag nam. (Eric Rumes) Toen hij werkzaam was heeft hij het gekoppeld aan zijn eigen email adres eric.rumes@skynet.be. Op welke manier kunnen we het gebruik hiervan stoppen? Ondertussen hebben we binnen de vzw Edmond.Verstraeten@proximus.be gecreëerd. Hij beschikt niet over een legale entiteit en ontwikkelt allerlei commerciele activiteitern, zoals de verkoop van boeken met gestolen data uit de vzw. Het zou ons helpen moest het email adres Edmond.verstraeten@skynet.be buiten gebruik worden gesteld.

Met dank voor Uw hulp 


2 reacties

@antoon.rumes  
PX medewerkers komen tijden het weekend hier niet langs.

Opmerking:
Best nooit privégegevens posten op een openbaar forum waar iedereen alles kan lezen, om misbruik te voorkomen, maar wel in je → ForumProfiel.
 In het vak "Ticket (Privé)", daar kun je ook nog bijkomende informatie vermelden.(bv. specifieke/privé info m.b.t. uw vraag). Ook best zo veel mogelijk gegevens invullen/aanvullen in de met privé" aangeduide tekstvelden, deze kunnen enkel door proximus medewerkers zelf gelezen worden. .
Klik tenslotte onderaan links op "sla wijzigingen op" . 
Meldt ook hier van zodra dit gebeurd is.
      * (tijdens het weekend kan je wel bellen tot 22u naar gratis nummer 080022800 moest je dit wensen)

PS: Binnen het uur nadat je uw bericht gepost hebt, kun je dit nog editeren door onderaan je geplaats bericht hierboven, op de drie horizontale puntjes te klikken en “Bewerk” te kiezen om je privé gegevens te wissen/deels aan te passen, anders kan dit enkel nog door een Proximus medewerker (moderator) gebeuren (maandag).

Kan je het aanpassen? Dank U

Reageer