Vraag

klacht

  • 22 February 2024
  • 0 reacties
  • 21 Bekeken

19 januari viel het internet weg waar ons kantoor (o.a. online marketing) gevestigd is op de benedenverdieping. Boven was er wél nog wifi. 
 

Na verschillende mensen van de helpdesk gehoord te hebben ‘kan niet, alles werkt’ was er iemand op de helpdesk die zei. Oei! Probleem met de kast van op de straat. Ik stuur een technieker. Na 2 dagen kon die komen, maar door een stroompanne door werken in de straat kon de interventie niet getest worden. 
 

Niets opgelost … en na terug meerdere mensen in gebrekkig Nederlands toch eindelijk een tweede interventie kunnen regelen en extra mobiele data om toch door te kunnen werken. 
 

Na 1 week (!) zonder internet kwamen 2 techniekers langs. 1 had de leiding, de andere volgde. Maar technieker 1 had niet veel zin en belde constant naar het lief. De andere stond erbij en keek ernaar. In de voormiddag waren ze aan het sukkelen. Na de middag besloten ze een nieuwe modem te plaatsen. Geen idee wat er allemaal moest gebeuren, maar technieker 2 kreeg het op de heupen*, veranderde hier en daar wat aan instellingen en het internet werkte weer. 

*ik ook om eerlijk te zijn. Hij brak een duur verlichtingsarmatuur en excuseerde zich niet eens. 

En in de living ‘lag’ hij op zijn telefoon te tokkelen en af en toe te ‘werken’ 

 

Tussen 15 en 16 uur zei collega 1: Genoeg voor vandaag we gaan naar huis. Zonder alles te testen …


De printer voor drukwerk bleek helaas niet te werken.  De helpdesk van Proximus zei: ligt niet aan ons alles werkt. Ons onderhoudscontract voor de printer dekt geen IT: 300 euro voor een interventie!! uiteindelijk bleek dat de 2 heren de rode poort op de modem gebruikt hadden. Iets wat iedere Proximus interventiegast zou moeten weten. Het lag dus wel degelijk aan die 2 ‘sjarels’. 

 

 

 


 


0 reacties

Geen reactie

Reageer