Vraag

Hoe stel ik een netgear WNDR4300-TN van telenet in voor proximus?

  • 27 februari 2020
  • 4 reacties
  • 122 Bekeken

Reputatie 1

Ik ben van telenet overgestapt naar proximus, heb hier nog wel een netgear modem staan.

Hoe stel ik een netgear WNDR4300-TN van telenet in voor proximus?


4 reacties

je hebt voor proximus een vdsl modem nodig dus een bbox3 (eventueel een fritzbox maar fritzboxen worden niet geleverd door proximus)

De bbox3 is gratis in bruikleen.

PS: 

Als je hem al router zou kunnen gebruiken dan kun je die eventueel met zijn wan poort aansluit op de lan poort van de bbox3 en in deze router een tweede pppoe sessie opstarten  en de bbox3 bv alleen gebruiken om tv decoders aan te sluiten en al de rest via deze router laat werken.

zie > Uw router gebruiken met router functionaliteit

Reputatie 5
Badge +2

@Martin : Het lijkt hier te gaan om een Wi-Fi accesspoint: https://www2.telenet.be/content/dam/www-telenet-be/klantenservice/downloads/Access_Point_E16_Instal_NL_v02.pdf

@Jan DH : Je moet de WNDR4300-TN aansluiten via een netwerkkabel op jouw B-Box 3 modem/router. Wanneer je dat doet zou je normaal gezien een nieuwe draadloze netwerknaam met telenet in de naam moeten zien verschijnen om daar mee te verbinden moet je de WPA2 ingeven. Deze informatie zou op een sticker moeten staan.

Dat is natuurlijk wat anders ik had ook niet gegoogeld naar “netgear WNDR4300-TN” daarmee dat ik gewoon dacht dat het om een modem ging omdat de  auteur van modem sprak, maar bij deze is dit dan opgehelderd.

Reputatie 1

Bedankt!

Ik ben er uit geraakt.

 

 

Jan

Reageer