Vraag

Deco M9 in combinatie met decoder

  • 3 May 2021
  • 3 reacties
  • 560 Bekeken

Hallo,

 

Ik gebruik nu nog een V5 mini decoder icm een BBOX 3 en een Wifi Booster.

 

Nu is de Wifi niet geweldig in huis en overweeg ik een MESH wifi systeem aan te schaffen zoals een deco M5 of deco M9 systeem.

 

Kan ik de tv decoder aansluiten op een deco systeem en de wifi booster verwijderen?

Als je deze deco kan instellen als acces point zou dit moeten lukken heb ik gelezen maar blijkbaar doet de V6 decoder moeilijk. Iemand weet of dit met de V7 en V5 decoder werkt en blijft werken of dit nu ook al zo gebruikt en ervaringen wilt delen?

 

 

 

 


3 reacties

Alleen wat ik hier al van anderen gelezen heb is dat er zijn die geen problemen hebben om een proximus decoder er op aan te sluiten en anderen dan weer wel !

Die dingen kosten redelijk wat dus zou graag zekerheid hebben haha :laughing:

Als die wifi booster stop kan kost het mij uiteindelijk dan toch weer 11 eur minder id maand (Nu nog 2,49 eur maar stap mss over naar flex abbo)

je weet dat je met draadloze oplossingen nooit 100% zekerheid hebt, zoals de specialisten zelf beschrijven het is geen wondermiddel het gewoon een gemakkelijk systeem om uit te breiden en overal goede wifi ontvangst te hebben. Wat ik wel weet is dat je de eerste  Mesh toesteldie je aansluit op je modem niet als router mag laten werken of je v6 / v7 decoder gaat niet werken.

Reageer