Beantwoord

Test van V7 decoder: Selectie!

  • 13 juni 2019
  • 60 reacties
  • 2107 Bekeken


Toon eerste bericht

60 reacties

Ook interesse om te testen.
Reputatie 6
Badge +2
Ik ben geïnteresseerd om te testen. Binnenkort leggen ze bij mij de glasvezel. Heb vrij veel testervaring uit een vorig professioneel leven. Breng de testscripts maar! ?
Reputatie 1
Badge
Ik stel mij graag kandidaat om de V7 decoder te testen.
Ik heb eveneens interesse om deze box te testen op mijn Samsung HDR TV 🙂
Reputatie 7
Badge +5
Ik stel hier mss wel op de verkeerde post mijn vraag, namelijk of de huur van de V7 zal in toekomst alleen inbegrepen zijn voor tuttimus klanten, staat dit al vast ?
Ik ben ook kandidaat om dit te kunnen testen in al zijn facetten zodat dit een top product kan worden
ik heb al en tijd en v6 decoder toch ondervind ik nog problemen met de Synchronisatie van geluid en beeld daarom verwacht ik dat de komst van en nieuwe decoder de peoblemen ogelost zullen zijn daarom zou ik graag aan de test mee doen van de nieuwste decoder
Reputatie 7
Badge +4
Goeiemiddag iedereen

Ik wil jullie heel graag bedanken voor jullie enthousiasme en jullie interesse om deel te nemen als tester. Wij zijn tot een definitieve selectie gekomen. Deze was bijzonder moeilijk omdat de criteria die gerespecteerd moesten worden bijzonder streng waren.
Uit het enthousiasme op dit topic is gebleken dat de interesse in de V7 decoder zeer hoog ligt. Daarom willen wij zorgen dat deze test in de beste omstandigheden gaat gebeuren. Alvast bedankt voor het begrip hiervoor.
Hieronder de tien personen die als tester geselecteerd zijn 😉 :
• Artie
• Bdc
• Guy V
• Instagreg
• Macast84
• Mozartiss
• P
• Pcrispey17627
• Sunz
• Wrangie25

De test zal gebeuren in twee fases. De eerste fase omvat 100 klanten, waaronder drie klanten van dit forum. Dit zijn Guy V, P, Pcrispey17627. Deze drie gebruikers voldeden aan de gevraagde selectiecriteria. Deze test zal uitsluitend per email gebeuren en zal ook voor de 100 geselecteerden dezelfde zijn.
De 7 anderen voldoen niet aan alle criteria, maar komen dicht in de buurt. We wachten nog even af of onze productontwikkelaars hen kunnen integreren in de tweede fase van de piloot.
Nog even een herinnering: Deze fase van de piloot zal specifiek zijn voor dit forum met een regelmatige vraag naar acties en de nodige feedback. Ik zal de drie testers van de eerste fase vragen om vervolgens ook deel te nemen aan de tweede fase.
Wij zullen meer details via privé berichten aan de testers communiceren.

Mogen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie enthousiasme! 😀

Het Forum Team
Reputatie 7
Badge +4
Goeiemiddag iedereen!

Ik wou jullie graag even informeren dat ons team van productontwikkelaars zo snel mogelijk de emails zal sturen (weliswaar enkele dagen later dan voorzien).

We houden jullie op de hoogte! ;-)

Tot snel!
Reputatie 7
Badge +4
Dag iedereen! We hebben nieuws over de V7 test
Voor Fase 1 is er momenteel een kleine vertraging door een technisch probleem die zich op het laatste nippertje voordeed en die de vlotte werking van de test verhinderde.
Onze excuses voor de vertraging, we doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de leveringen zo snel mogelijk gebeuren. We houden iedereen uiteraard op de hoogte van zodra we bevestiging krijgen hierover.

Wat betreft fase 2 verhinderen de strenge selectiecriteria ons er helaas van om de 7 overige testers op dit moment te introduceren. De levering kan momenteel niet worden gegarandeerd. De test in augustus zal dus niet plaatsvinden hiervoor. Het is weliswaar mogelijk dat klanten van de eerste selectie ons zullen vergezellen op het forum, zoals eerder al gebeurde met de V6.
Het blijkt echter dat er een derde testfase zal zijn (de exacte datum is hiervoor nog niet vrijgegeven), die op technisch niveau ook anders zal zijn dan de eerste twee fases. (Hier kunnen we helaas nog niet meer over vertellen ?). We hebben hierover de garantie ontvangen dat deze 7 personen voor fase 3 zijn geselecteerd.

Het spijt ons voor de wijzigingen in verband met betrekking tot de V7 en met de discretie die we hier momenteel willen behouden. Proximus doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de lancering in de beste omstandigheden mag gebeuren, vandaar dat we er de last minute wijzigingen moeten bijnemen.
We laten dit topic open voor jullie reacties. We zullen onze uiterste best doen om zoveel mogelijk te antwoorden op jullie vragen, maar zoals eerder vermeld, de beslissingen hiervoor liggen ook niet bij ons.

Alvast bedankt!

Het Forum Team

Reageer