Vraag

Public wifi

  • 27 December 2019
  • 30 reacties
  • 1697 Bekeken

Hallo, 

Ik heb een Mobilus M abonnement.

Ik heb de optie geactiveerd public wifi voor 5€ per maand extra .

De vraag is staat daar een limiet op het verbruik van die public wifi? Ik heb geen vast internet van proximus. 

Dat ik geen verassende factuur krijg.

Bedankt. 


30 reacties

@familievandesype al wat er in deze topic al gepost werd aan verwijzingen  wisten wij uiteraard al lang zowel jij als ik en anderen die er net zoveel mee bezig zijn maar bij mij is het erom te doen hoe moeilijk het is als voor de TS om daar wijs uit geraken en je komt op de site van de optie public wifi is het logisch dat er daaruit geconcludeerd kan worden dat je met deze optie van het public wifi kan gebruik maken, dat wou ik in feite bewijzen en natuurlijk weten wij dat er een internet abo bij te pas komt om van public wifi te gebruiken, maar iedereen is daar zeker niet mee vertrouwd en aan de uit leg die TS gekregen heeft van Proximus daar komt hij natuurlijk ook niet ver mee en op die site staat dat ook niet direct vermeld in de zin van “pas op geen internet = geen public wifi”. 

Daarom moesten ze direct klaar en duidelijk gezegd hebben met je gsm abo alleen kun je niet van het public wifi gebruik maken of net zoals ik het gezegd heb zou je niet in staat mogen zijn van die optie te bestellen als je alleen maar een gsm abo hebt, en dat weet ik niet of het mogelijk is.

Mss is het nu duidelijker waar ik wou op aansturen en waren we eigenlijk mss een beetje naast elkaar aan het praten :wink: 

Enfin, ik hoop nu maar dat het allemaal duidelijk is voor de vraagsteller en dat we hem nog nier meer in de war gestuurd hebben hé met al onze uitleg :relaxed:

Reputatie 6
Badge +3

@Martin : Het is onduidelijk want in de voorwaarden voor FON (mobiele hotspot die nu Public Wi-Fi hee), wordt er ook gesproken dat het verbruik afgaat van het volume van uw internet. Terwijl het wel als mogelijkheid als extra optie voor Mobilus M wordt voorzien. Normaal gezien sta je sterk want er is niets van speciale voorwaarden terug te vinden op de Proximus website.Ik heb echt alles afgezocht maar geen duidelijkheid gevonden. Het zou enkel nog maar vermeld kunnen zijn op het aangepaste GSM contract met de extra optie.

Ik zou inderdaad toch graag eens een duidelijk antwoord krijgen van iemand van Proximus zelf die het desnoods maar bij een specialist zelf kan opvragen.

En dit is tenslotte wat @kurtvk ook graag zou vernemen vaniemand van Proximus.

Ik heb net een antwoord gekregen via de proximus app, daar is het antwoord dat dit 500gb zou zijn.

Nu ik bel vandaag eens met proximus hoe het definitief zit. 

En als je nu nog te weten komt of de optie “public wifi”, waarvoor je maandelijks moet betalen, je nu ook toelaat om die 500 GB te gebruiken via hotspot smart wifi,dan is die uitleg op de site van public wifi toch nog in orde, zoals je eerst veronderstelde dat het mogelijk was,
Ik ben benieuwd hopelijk vragen ze het aan een specialist ter zake zodat er geen enkel twijfel bestaat.

Reageer