Wister

  • 26 August 2013
  • 9 reacties
  • 51588 Bekeken


Ik wordt op mijn Proximus faktuur gefaktureerd voor Wister. Nog nooit van gehoord.

9 reacties

Beste Rudi,

Wister is een dienst van Youtube. Als u deze diensten niet meer wenst te gebruiken, dient u Wister per mail te deactiveren. U kunt ze via serviceclients@wister.fr contacteren.

Mvg
Eva
Reputatie 7
Badge +6
BS !engel
Aan Wister en Proximus,

Sinds nieuwjaar heb ik problemen met die Wister en proximus. Ik heb toen een bericht gehad op mijn gsm van de politie dat mijn ip adres gestolen was. Ik heb dan de politie gebeld en ze hebben me niet verder geholpen. Heb dan Proximus gebeld en ze hebben me dan gezegd dat ze het zouden op lossen en dat het oke was, in januari. Ik heb dan 4 maanden telkens bij elke factuur gebeld en het was dan mijn schuld omdat de vorige personeel " het niet had afgesloten" met Wister of zoiets en ik MOEST dan het factuur betalen. Uiteindelijk heb ik toch sommige facturen betaald en sommige zijn aangepast. Ik vind het enorm vervelend van Proximus dat ze het al zo lang niet kunnen oplossen. Hopelijk kan er iemand mij nu WEL helpen.

Groeten,
Atalay
Reputatie 5
Badge +3
Dag Atalay,

Spijt me dit te vernemen.


Diensten geleverd door derden is niet rechtstreeks bij Proximus. Heb je reeds contact gehad met Wister? Hebben hier alvast een hele pagina van https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_3rd_bill/particulieren/support/klantenzone/factuur-en-betalingen/klacht-over-uw-factuur/betaalnummers-betaalsms-en-diensten-door-derden.html dit om onze klanten te ondersteunen.

Kan je mij alvast je gegevens bezorgen via een privébericht? Kan je starten door op de volgende link te klikken https://nl.forum.proximus.be/inbox/conversation?with=51679

Mvg, Nicky
Beste Proximus,
Ik ben ook het slachtoffer van Wister. Ik heb vernomen via dit forum (wel FR) dat men via het BIPT kan terugbetaald worden. Kan iemand mij aangeven hoe dit loopt?
Bedankt,
Kristien
Ter info: als ik bv google op :
https://www.google.be/search?q=bipt+klacht+neerleggen+Wister&ie=&oe=
zie ik al wat verschijnen in dit verband, heb ze wel niet gelezen maar mss vind je daar ook al wat terug in afwachting je hier mss een beter antwoord krijgt op je vraag.
Klacht neerleggen kunnen je in ieder geval …..
Daar lees ik wel eerst klacht neer te leggen bij de operator zelf, dus bij Proximys, hoe kan ik dit doen?
bv via online e-mail formulier langs deze weg >
https://www.proximus.be/support/nl/id_cr_contact_mail/particulieren/welkom-bij-support/een-e-mail-zeker-over-welk-nummer-gaat-het.html

Of aangetekend schrijven naar Proximus Koning Albert II-laan 27 - B-1030 Brussel.
Reputatie 7
Badge +4
https://fr.forum.proximus.be/ma-facture-18/wister-41301
Betrokken bedrijf dient te kunnen aantonen dat u wetens en willens "deze aankoop" gedaan hebt. Indien het dit niet kan dient het u terug te betalen.
Ik vrees dat u van Proximus weinig hulp zult krijgen en u best de betrokken factuur van Proximus formeel betwist (en althans het gedeelte m.b.t. de diensten van Wister laat schorsen)
Indien u er met Wister niet verder uitkomt inderdaad klacht neerleggen bij de ombudsdienst telecommunicatie (en desgevallend ook bij de ethische commissie telecommucatie)
Er zijn (eindelijk) wel wetsontwerpen in voorbereiding om "de consument beter te beschermen tegen de cowboys",
of ze beterschap zullen brengen zal de toekomst uitwijzen
http://www.bipt.be/nl/operatoren/telecom
http://www.ombudsmantelecom.be/nl/hoe-klacht-indienen.html?IDC=41
https://www.proximus.be/support/nl/id_sscr_3rd_party/particulieren/welkom-bij-support/myproximus-en-facturen/factuur-en-betalingen/klacht-over-uw-factuur/bij-wie-kunt-u-terecht-over-diensten-door-derden.html?v1=shorturl&v6=mcommerce
wister invullen

Reageer