Beantwoord

Pay&Go automatic reload naar Smart+15 FullControll

  • 5 March 2018
  • 5 reacties
  • 509 Bekeken

Hallo, ik heb al jaren, vanaf ik ooit een gsm had, een pay and go kaart. Sinds een aantal jaren en op aanraden van iemand in julle telecomwinkel ben ik overgestapt naar een pay and go 15 automatic reload. En dit tot mijn volle tevredenheid. Het groeiende overschot word gebruikt om al eens een nieuwe app voor de gsm te kopen. Nu kreeg ik op woensadag 28 februari een sms dat mijn P&G Automatic reload op 28 of 29/3/18 gaan omzetten naar een Smart+15 Full Control. Ik ben daarjuist in de winkel gaan vragen naar meer info over die smart+ en heb buiten dat het een abonnement is niet veel wijzer geworden. Mijn gsm wordt meestal gebruikt om te internetten, meestal via wifi, of om te sms-en. Bellen is meestal aan de ontvangende zijde. Nu is mijn begrip over een abonnement dat je voor een bepaalde hoeveelheid iedere maand iets betaald en is het niet op dat je het resterende bedrag kwijt bent. In de winkel konden ze mij ok niet zeggen op de automatic reload afgeschaft wordt. Dus ik heb nu het idee dat Proximus mij iets in mijn maag wil splitsen waar ik totaal geen behoeft aan heb en waar ik ook niet om gevraagd heb. Ik ben zeeer content met de formule die ik nu heb en die wil ik alsnog behouden. Graag uitsluitsel aub.

Alvast bedankt

Hieronder de ontvangen sms:
"Je Pay&Go met vaste herlaadbeurt 15 euro/m verandert op 28 of 29/3/18 in Smart+15 FullControl: 15 euro/m voor 1 GB + onbeperkt sms’en + 120 min. in België+EU (uitz. speciale nrs). Je behoudt je bestaande krediet onder geldende voorwaarden. Meer info: proximus.be/tarieven. Opzeggen kan gratis, bvb. proximus.be/opzeggen"
icon

Beste antwoord door WilfriedJ 7 March 2018, 12:34

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Dag William,
Over welk gsmnummer ging het ook weer?
Gelieve te antwoorden via deze link aub?
Mvg. Wilfried
Beste Wilfried

Ik zit een beetje in dezelfde situatie. Ik heb hetzelfde bericht gekregen als William, maar zou ook gewoon graag bij mijn vorige formule blijven. Ik heb ook een beetje het gevoel dat mij hier iets wordt aangesmeerd.
Zou ik ook wat meer info kunnen krijgen?

Groeten
Senne
Reputatie 7
Badge +4
Ter info:
https://www.aanbieders.be/merken/proximus/gsm-abonnementen/smartplus-15-fullcontrol
=
Een product dat reeds enige tijd bestaat en voor zover mij bekend niet meer actief gecommercialiseerd wordt
Spijtig dat er niet direct ergens info terug te vinden is op de Px website
In elk geval voor een automatic reload elke maand met de garantie niet over uw budget te gaan voor +/- 15 euro/maand lijkt mij een Mobilus S Full Control misschien wel een recentere betere oplossing
https://www.proximus.be/nl/id_cr_msub/particulieren/producten/mobilus/mobilus-gsm-abonnementen.html
Reputatie 6
Badge +3
Dag Senne,
Over welk gsmnummer ging het ook weer?
Gelieve te antwoorden via deze link aub?

Mvg. Wilfried
Reputatie 6
Badge +3
Men kan het terugvinden op deze pagina rechts onder.
mvg. Wilfried

Reageer