Sticky

Wist je dat? Tot drie keer meer data om van alle digitale content te kunnen genieten

  • 8 januari 2020
  • 2 reacties
  • 398 Bekeken

Reputatie 7
Badge +4

 Om maximaal gebruik te kunnen maken van alle digitale content zullen Mobilus-klanten - zowel stand-alone als in een Tuttimus- of Minimus-pack - vanaf 1 januari 2020 in hun tariefplannen kunnen profiteren van veel meer data:

 

  • Mobilus S-klanten zullen voortaan kunnen profiteren van 2 GB aan data, 33% meer dan nu. In Tuttimus- of Minimus-packs bedraagt het datavolume 5 GB, een stijging van 67% voor Tuttimus-klanten en zelfs een verdrievoudiging voor Minimus-klanten.
     
  • Mobilus M-klanten zullen voortaan kunnen profiteren van 8 GB aan data, 33% meer dan nu. In Tuttimus- of Minimus-packs bedraagt het datavolume 15 GB, een stijging van 50% voor Tuttimus-klanten en zelfs een verdrievoudiging voor Minimus-klanten.
     
  • Mobilus L-klanten zullen voortaan kunnen profiteren van 15 GB aan data, 50% meer dan nu. In Tuttimus- of Minimus-packs bedraagt het datavolume 30 GB, een stijging van 50% voor Tuttimus-klanten en zelfs een verdrievoudiging voor Minimus-klanten.

Alle informatie en voorwaarden op www.proximus.be/mobilus, www.proximus.be/tuttimus en www.proximus.be/minimus.

 

 


2 reacties

Reputatie 6
Badge +3

Wat met de oudere abonnementen, kregen deze ook een vergelijkbare update? 

Reputatie 6
Badge +1

Wat met de oudere abonnementen, kregen deze ook een vergelijkbare update? 

@frank Volledig mee eens. Eenmaal je nog de oude formule hebt wordt je overal uitgesloten terwijl je toch je abonnement geld ook betaald 🤔💶🤨

Reageer