Proximus Pickx via Apple Safari

  • 5 november 2019
  • 4 reacties
  • 133 Bekeken

Waarom?

Wanneer bieden jullie Proximus Pickx eindelijk aan al deze gebruikers?


4 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Het is perfect mogelijk om Proximus Pickx te gebruiken op  een Apple Desktop of MacBook (Pro) door het gebruik van een andere browser bv. Chrome of Firefox.
Safari browser voor desktop gebruikt een ander stream formaat en beveiliging die momenteel nog niet ondersteund wordt door Proximus. Er wordt wel aan gewerkt om dit in de toekomst te ondersteunen maar hier is nog geen datum voor beschikbaar.

Beste SamuelD

Na zes maanden werken aan een Apple Safari versie van jullie applicatie, zijn jullie nog niet erg goed opgeschoten. In de nieuwe melding die ik nu krijg, is ook Firefox uit de boot gevallen: “Deze browser is niet compatibel. Download Chrome op uw computer.” Basta!

Het idee dat een browser compatibel moet zijn aan een applicatie, is de wereld op zijn kop en baart me zorgen over de aanpak van Proximus: heb je geen Google Chrome of Microsoft, dan heb je pech.

Een ontgoochelde klant.

 

nochtans heb ik geen probleem met FF heb je de laatste versie en als dit zo is probeer ook  eens door de cookies en cache te wissen ook je ad-blocker eens uitzetten indien je van deze gebruik maakt want die kan ook soms roet in het eten strooien.

Dank je wel Martin en je hebt gelijk, het werkt inderdaad (nog) op FF. Maar FF wordt niet meer opgegeven als ‘gesupporterd’. Wat is de volgende stap? Enkel Google? Good voor Proximus, maar dan wel zonder mij.

 

Reageer