Vraag

Paswoord voor Proximus mail werkt niet : is het verschillend van paswoord voor Forum ?

  • 13 oktober 2020
  • 2 reacties
  • 46 Bekeken

Beste Forum medewerker,

Als in inlog op het forum met gebruiker isaleo@skynet.be gebruik ik een paswoord, laten we zeggen P.

Als ik met mijn proximus mails via een Chrome browser wil lezen (https://www.proximus.be/login/nl/webmail.html) met zelfde gebruiker isaleo@skynet.be en paswoord P dan negeert het programma gewoon mijn inlog en vraagt opnieuw mijn proximus mail en paswoord (geen capslock probleem). Dit heeft nochtans gewerkt op 21/8/2020.

  1. Is er iets veranderd ? Is dat een ander paswoord ? Is het paswoord vervallen ? Is het paswoord teveel verkeerd ingevoerd (bv. max. 3 pogingen)

→ ik krijg geen foutbericht en moet me dus tot het forum wenden.

  1. Kan men ook een deftig foutbericht geven als er iets mis is, of is er een goede reden waarom er geen foutbericht kan gegeven worden ?

 

Leo D’haese


2 reacties

Reputatie 3
Badge +1

op een forum inloggen is niet hetzelfde als op je mailserver inloggen…, dat zijn 2 verschillende dingen, ook als je hetzelfde paswoord zou gebruiken voor beide. Het is dus niet omdat je een bepaald paswoord wijzigt op een forum-inlog dat daarmee ook je mail-paswoord zou wijzigen.

Als je vroeger een paswoord had op je mails  van skynet, dien je dat verder te gebruiken, of het te wijzigen naar hetzelfde  van je forum als je dat gemakkelijker vind

@Leo en Isabelle 

FYI: - https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_mail_pwd/particulieren/support/internet/e-mails-en-website/problemen-met-je-mailbox/wachtwoord-van-je-mailbox.html

  - 

Reageer