Beantwoord

Klachtendienst

  • 2 december 2016
  • 33 reacties
  • 2393 Bekeken


Toon eerste bericht

33 reacties

Reputatie 7
Badge +4
Dag Johny,

ik stel voor dat we voorlopig eerst afwachten hoe het gaat met de nieuwe decoder. Mocht je daar toch nog problemen mee ondervinden aarzel niet ons te contacteren.

MVG,

Wim
Dag Klachtendienst,

Aangezien ook niet terecht kan bij uw klantendienst, dan maar via deze weg.
Wij zijn een business klant met verschillende vestigingen en dus ook meerdere Proximusnummers.

Sinds geruime tijd proberen wij een functie uit te schakelen. Wij willen geen geheim nummer, we hebben dit nooit gewild.
Reeds verschillende keren heb ik deze vraag gesteld maar zonder success. Telkens zegt de klantendienst dat ik die service niet actief heb, en als mijn nummer toch nog verborgen wordt, ik mij moet richten tot de technische dienst. Bij de TD zeggen ze dat ze die functie niet kunnen uitschakelen want dat dit bij de KD moet gebeuren (waar die dus niet actief staat).

Wie kan er eindelijk ons helpen. Dit is onaanvaardbaar dat een business klant (eender welke klant) in de kou blijft staan.

Erger is nog dat ik vandaag +- 18h00 een dame aan de telefoon kreeg bij de KD - "Kelly" met een nasale en trage stem, nog erger dan Philip Geubels (bestaat dat dan?) die mij na een lang gesprek (terug heel de uitleg van tegen de TD) vraagt om even te wachten. Na 15min wachten, komt er een "Kelly" met nasale trage stem en zegt "Proximus, goede middag, hoe kan ik u helpen?" De dame was duidelijk vergeten dat ik nog aan de telefoon hing. Toen ik haar vertelde dat ik net heel de uitleg aan haar had gedaan, verschoot ze en wist plots niets meer van dat gesprek onder het mom : "Neen, neen, dat was ik niet, u hebt met iemand anders gesproken". Hoeveel mensen met de naam "Kelly" en een trage nasale stem werken er bij jullie? Toen ik ze hierop attend maakte, heeft ze de telefoon afgelegd.

KAN ER IEMAND ONS HELPEN?
Reputatie 7
Badge +3
Hallo Bob,

Kan je ons via onderstaand link een privébericht versturen met jouw klantrekeningnummer, dan bekijken we het verder voor jou. Groetjes, Aziz

Een privébericht sturen doe je door te klikken op volgende : https://nl.forum.proximus.be/inbox/conversation?with=51679, je tekst invullen in het voorziene tekstveld en vervolgens klikken op 'Verstuur'= verzenden
0.. [Edit Wim: verwijderd. Info geven via de link die Aziz meegeeft. Dank u]
Nog steeds geen antwoord mogen ontvangen, niet hier, niet in de privéchat
Reputatie 6
Badge +3
Beste,

op welke naam staat uw klanten nr 032487202 ? Hoe heet uw bedrijf? Wat is uw gsm nr en email-adres, zodat wij u terug kunnen contacteren?

Groeten, Aw
Beste Aw,

Ik blijf het moeilijk mee hebben met zulke vragen. Je hebt m'n telefoonnummer: 03/2487202 (zie hierboven), je kan toch perfect zien in jullie systeem welk bedrijf daar aan gekoppeld is en wie de verantwoordelijke is met GSM nummer en email adres. Voor mij houdt het hier op. Je mag het ticket afsluiten. We zoeken een andere oplossing. Toch bedankt.
Reputatie 6
Badge +3
Beste,

spijtig dat u dit zo opvat. Maar deze vragen dienen om alles op een correcte manier te kunnen nachecken in mijn systeem. Aangezien het over een bedrijf gaat, is het mijn taak om eerst alles correct te identificeren ( zoals uw klanten nr en ook de naam te vragen) vooraleer ik u kan verderhelpen.

Bij deze, heb ik de functie" Geheim/ onbekend oproepnummer" nu uitgeschakeld voor het tel nr 032487202. Dit is nu in orde gebracht.

Groeten, Aw

Reageer