Installatieadres onjuist

  • 26 March 2023
  • 4 reacties
  • 52 Bekeken

Reputatie 1
Badge

Reeds jaren vraag ik om mijn installatie adres aan te passen, in de my Proximus App staat er nu nog steeds molenzijdseheide 2330 Merksplas maar het juiste adres is Veldenbergstraat 2330 Merksplas. Ik heb nu een ganse week met Proximus gechat om te vragen dit aan te passen en watt zeggen ze nu dat het aangepast is maar dat klopt niet het is het Facturatie adres dat ze hebben aangepast en niet het installatie adres.kan nu niemand bij Proximus mijn installatie adres aanpassen naar Veldenbergstraat 2330 Merksplas? Aan wie moet ik dit nu vragen? Mijn Proximus App moet ook aangepast worden. Wie kan mij helpen bij Proximus mag me bellen of een privé bericht zenden. 608215*** is mijn klanten nr.

alvast bedankt 🙏 

Rudy Boumon


4 reacties

Reputatie 5
Badge +1

Tja, nu staan je adresgegevens publiekelijk online. 🙄
En de moderatoren werken niet in het weekend, zij zullen je post wel aanpassen (adres verwijderen) en je gegevens verwijderen.

Reputatie 1
Badge

Is niet mijn privé adres dat online staat,dat zou ik nooit doen. Het adres is van onze camping in Merksplas dat ook op hun site staat. Kan dat ook kwaad?

Reputatie 1
Badge

Ik zal proberen mijn gegevens aan te passen als u denkt dit kwaad kan? Maar iedereen kan het adres van onze camping opzoeken online. Mijn prive adres staat nergens hier online hoor.

Rudy Boumon

 

Reputatie 7
Badge +3

Dag @murdock 1 ik heb dossier 52343230 opgemaakt voor de juiste dienst, zij doen het nodige! Groetjes, Heidi

Reageer