Communicatie omtrent privéberichten

  • 16 April 2019
  • 0 reacties
  • 1297 Bekeken

Reputatie 7
Badge +6
Hallo, iedereen! Met de komst van het nieuwe Forum-team heeft Proximus beslist om het account "Proximus Team" te schrappen als een gemeenschappelijk account voor het versturen van privéberichten. Ik nodig u uit om de volgende aanbevelingen zorgvuldig te lezen omtrent het versturen van priveberichten:

1. Stuur geen privéberichten naar de moderatoren, tenzij op vraag van hen. Waarom? Omdat een antwoord op het forum meerdere mensen moet kunnen helpen, en de uitwisseling van privéberichten moet alleen betrekking hebben op gevoelige data zoals klantennummers en telefoonnummers.

2. Je kan privéberichten sturen naar Community Managers (inclusief mij natuurlijk ?) door op hun forumnaam te klikken en vervolgens op "Stuur een bericht" te klikken. Het is niet de bedoeling dit te doen in geval van ondersteuning. Hiervoor zijn er de moderators, zie punt 1.

3. Wil je dat het gesprek 100% privé is? Dan is het forum misschien niet het juiste kanaal voor jou. Voel je vrij om onze chat te gebruiken via onze contactpagina, of neem contact met ons op via Facebook Messenger.

Bedankt iedereen!

0 reacties

Geen reactie

Reageer