problemen met beeld Belgacom TV

  • 17 February 2011
  • 3 reacties
  • 1174 Bekeken

Reputatie 2
beste,Sinds 4/1/2011 hebben wij het pack met Belgacom TV. In het begin is het een beetje zoeken, maar al bij al valt het goed mee ( mijn telefoonnr : 02/582.41.72)Wij hebben soms storingen in het beeld : kleurgolven en allemaal kleine blokjes.Dit gebeurt vooral :1) als wij het licht in de keuken aan of uitdoen;2) als de keukenfrigo aan of afspringt;3) als de termostaat van de verwarming aan of afspringt.Kan hieraan verholpen worden en hoe?Bedankt en vriendelijke groeten.

Monique Roeland


3 reacties

Beste monique,

het gaat hier over een storing veroorzaakt op uw intern electriciteitsnetwerk. Waarschijnlijk gaat de connectie tussen modem (Bbox) en decoder via PLC-adapters (witte toestelletjes met 3 lampjes die in het stopcontact zitten. er staat "Belgacom" op)?U moet zorgen dat deze PLC's (zowel aan Bbox als aan decoder) rechtstreeks in het stopcontact zitten en niet op een verdeeldoos of zo. U kan ze eventueel ook eens in een ander stopcontact steken.

MvgEva van BelgacomReputatie 7
Badge +1
Of Ruckus draadloze ethernetadapters....die werken bij mij probleemloos met 2 HD-streams.

Reputatie 2
Beste Eva,Bedankt voor uw antwoord, ik heb geen PLC-adapters wel Ruckus HD toestellen.Kan daar iets aan verholpen worden of is de oplossing ook hiervoor.groetjesMonique.

Reageer