Vraag

Verhuiskosten

  • 20 June 2023
  • 3 reacties
  • 42 Bekeken

Sinds de eerste keer dat wij moesten kiezen voor een internetprovider hebben wij gekozen voor Proximus. Omdat wij nooit problemen hebben gehad leek het ons dan ook van zelf sprekend om, na ons verhuis, weer gebruik te maken van de diensten van Proximus. Achteraf denken wij daar toch heel anders over. 
 

Tijdens de eerste afspraak voor het opnieuw installeren van de diensten werd er opeens vast gesteld dat wij in onze nieuwe woonst toch niet de juiste aansluiting hebben. De desbetreffende technieker kon dit niet in zijn eentje oplossen en er zou dus een tweede afspraak in gepland moeten worden.
 

Voor de tweede afspraak hebben wij onze agenda’s om moeten gooien en hebben wij een hele dag verspild aan het wachten op een technieker. Zonder enige vorm van communicatie werd de afspraak geannuleerd en een nieuwe datum ingepland. 
 

Normaal gesproken zou je zeggen dat drie keer scheepsrecht is. Proximus is uitzondering die de regel bevestigt. Ook deze derde afspraak werd zonder pardon geannuleerd. 

De vierde keer was het eindelijk raak. De technieker kon in zijn eentje (wat voorheen niet mogelijk was) onze diensten aansluiten. 
 

Al met al hebben wij ruim een maand zonder internet gezeten. In deze periode heb ik vaak contact gehad met de klantendienst, maar de vraag waar zij nooit antwoord op kunnen en willen geven: “Waarom is er nooit duidelijk communicatie?”

Zodra die vraag gesteld wordt wordt de chat gesloten en gaan ze opzoek naar een nieuwe medewerker, die nooit komt.

 

Nu dachten we dat we het boek over het verhuis met Proximus kunnen sluiten, maar helaas. Want na deze belachelijke situaties en de slechte communicatie durven ze nog een rekening voor het verhuis te sturen. In plaats van dat klanten beloond worden voor het opnieuw kiezen voor Proximus, krijgen zij een rekening.

 

Dus, waarom is jullie communicatie zo ronduit teleurstellend? Waarom durven jullie nog een rekening te sturen terwijl je klanten een maand zonder diensten laat zitten? En waarom belonen jullie klanten niet, maar sturen jullie ze een rekening, als ze opnieuw kiezen voor Proximus?

 

 


3 reacties

@karo21 

Omdat de PX forummedewerkers direct aan de slag zouden kunnen, om dit verder te onderzoeken in verband met aangerekende kosten en meer informatie te kunnen geven:
Noteer in je ForumProfiel (terwijl je ingelogd bent) zoveel mogelijk (privé) klantgegevens (indien dit nog niet gebeurd is), (in het veld "Ticket" kun je specifieke/privé info m.b.t. je vraag vermelden), privé velden zijn enkel zichtbaar voor Proximus-medewerkers! Klik tenslotte onderaan op "sla wijzigingen op" en meldt ook hier van zodra dit gebeurd is.

De velden zijn ingevuld.

Reputatie 7
Badge +3

Dag @karo21 ik maak uit commercieel standpunt creditnota 7393217456, een bevestiging volgt! Groetjes, Heidi

Reageer