Sticky

De ideeënbus – Hoe werkt het?

  • 18 juli 2019
  • 0 reacties
  • 823 Bekeken

Reputatie 7
Badge +4
Heb je een suggestie voor ons? Wil je een idee doorgeven? Het kan maar zo makkelijk zijn. Of het nu gaat om het toevoegen van een bepaalde categorie op het Forum of om een verbetering door te geven, eender wat, laat het ons weten! We willen dat onze klanten een echte impact hebben op de ontwikkeling van onze producten en diensten. Plaats een idee en als het 50 stemmen bereikt, beloven we om op dit bericht te reageren. Als we het idee direct kunnen implementeren, zullen we het doen. Anders zullen we uw idee indienen bij de betreffende dienst. Als het niet kan worden geïmplementeerd, zullen we dit ook communiceren.

Zodra uw idee is doorgegeven, geeft een blauwe markering aan dat uw idee “nieuw” is. Onder uw idee is er een mogelijkheid om te stemmen. Zodra een idee 50 stemmen heeft, zullen wij het idee indienen bij de betreffende dienst. Een zwarte markering geeft aan dat het idee “wacht op een antwoord”. Vervolgens wordt het idee “geïmplementeerd”, met een groene markering of “afgewezen” met een rode markering.

Natuurlijk zijn veel projecten vertrouwelijk. Een idee kan soms “afgewezen” zijn omdat we al bezig zijn met de ontwikkeling, maar deze info is verder vertrouwelijk. Tot slot nog een laatste opmerking, ideeën over tarieven zullen verworpen worden. Suggesties voor prijsverlagingen of gratis diensten te verlenen komen niet in aanmerking voor de ideeënbus. U mag ons altijd ‘verbeteringen’ in pakketten voorstellen, maar ideeën zoals “we willen alles aan 5 EUR” of “ik wil een gratis abonnement”, zullen worden verwijderd.

Op deze manier willen wij op een constructieve manier samen jullie ideeën en voorstellen ontdekken! Wij kijken er alvast naar uit!

Klik hier om naar onze ideeënbus te gaan

0 reacties

Geen reactie

Reageer