Vraag

veranderen naar fiber

  • 25 June 2023
  • 5 reacties
  • 143 Bekeken

Beste,ben votige week opgebeld om te veranderen naar fiber.Op 04/07/2023 komen ze om dit te veranderen.Wij hebben nu Flex + Pickx Mix NL en ze aan alle producten veranderen naar fiber maar denk niet dat dit klopt.volgens de bevestiging dat we gekregen hebben zou het 93 euro per maand zijn.maar betalen nu voor Flex + Pickx Mix NL plus 1 gsm 111,99 euro dus denk niet dat het gsm abbonement erbij zit.kunnen jullie dit eens bekijken.Mvg.


5 reacties

Reputatie 7
Badge +3

@Darter 

als ik de simulatie maak via deze link https://www.proximus.be/nl/id_cr_flex_pack/particulieren/packs/cr-all-flex-packs/flex-configurator.html/?mobile=CBIQG

kom ik idd aan een bedrag dat vergelijkbaar is met wat je nu hebt: fiber is standaard 5 euro duurder dan koper en in het lopende order staat ook 116,99… dus dat gaat eerder correct zijn.

groetjes,

Tina

 

beste,morgen komen ze die fiber installeren.Vanaf wanneer kan je dan in myproximus zien dat dit verandert is want nu staat alles nog op het vorige.Mvg.

Reputatie 7
Badge +4

@Darter Dat zal pas zichtbaar zijn als je installatieorder is doorgestroomd en alles actief staat bij ons. Daar kan eventueel nog 24u vertraging op zitten na de installatie bij u ter plaatse.

Reputatie 6
Badge +2

volgens de bevestiging dat we gekregen hebben zou het 93 euro per maand zijn.maar betalen nu voor Flex + Pickx Mix NL plus 1 gsm 111,99 euro dus denk niet dat het gsm abonnement erbij zit.kunnen jullie dit eens bekijken.

 

Is het niet zo dat je een tijdelijke korting krijgt als je ingaat op het Proximus voorstel om te switchen naar fiber?

Reputatie 7
Badge +3

@philippe_d

 

jawel, meestal is er een comm (tijdelijke) tegemoetkoming, afh van het type pack of zo dat je neemt

Onze commerciële collega’s of de fiberafdeling zelf leidt dat in.

groetjes,

Tina

Reageer