Vraag

Tv gids pickx op apple tv 4K

  • 9 February 2022
  • 5 reacties
  • 146 Bekeken

Hello, is het mogelijk om zelf layout van de tv - gids te wijzigen op de Apple TV proximus pickx

Hij is een beetje onoverzichtelijk en ook kleine lettertjes voor dagen zijn moeilijk te lezen. En de dag van bv één of gelijk welke post begint altijd om 00.00, dus je moet altijd van middernacht beginnen zoeken naar je programma, als dat ‘s avonds is moet je veel scrollen :-( .

 

Ook voor de replay deze start te laat zodat je 2 à 3 minuten mist van het programma. Dus eerst het vorige programma opstarten scrollen tot het einde en dan 2 à 3 minuten kijken. Stoppen en het origineel programma opstarten, iets om aan te passen.

 


5 reacties

FYI: De layout kan je zelf niet veranderen maar de Prox forummedewerkers kunnen altijd je suggesties doorgeven aan de betrokken dienst

thanks

 

Reputatie 2
Badge

Verwijder dan 95%van de programma's waar ik toch nooit naar kijk misschien gaat het laden dan sneller 

Reputatie 7
Badge +4

@Jolahi  De layout kan je zelf niet aanpassen, maar er komt binnenkort wel een horizontale TV gids. We werken daar momenteel aan. Deze zal zeker ook altijd op de huidige tijd starten ipv op 00:00.

Kan je ons voor de problemen met TV-Replay enkele concrete voorbeelden bezorgen ? Normaalgezien zou het programma moeten starten op het moment dat het begint (en niet op de moment dat het in de TV-gids geprogrammeerd staat). Hierdoor zie je de voorafgaande reclame niet meer, maar zou je wel het hele programma moeten zien. Aan de hand van je voorbeelden kunnen we dan onderzoeken waar het fout loopt. 

Hallo bedankt voor je antwoord, hierna enkele voorbeelden.

Dieren in nesten op één op datum van 1/03 start 17:45 vorig programma loopt nog 2min 45 sec voordat dieren in nesten begint.

Dagelijkse kost op één op datum van 1/03 start 18:15 werkelijke start 18:14, soms is het meer minuten, dus eerst het weer dat er voor komt doorspoelen en dan kunnen we van het begin kijken.

Het programma blokken dat er na komt 1min36 sec doorspoelen vooraleer het programma begint, maar dat is niet zo erg.

Maandag 28/02 VTM 06:15 tot 06:20 kabouter plop, het programma van Maya de Bij duurt nog 51 sec vooraleer kabouter plop begint.

Wij kijken via de Apple TV model A2169 os 15.3

Hopelijk heb je hier wat aan 

Groetjes

Reageer