Vraag

Travel XP wordt niet meer aangeboden vanaf Februari 2022

  • 5 December 2021
  • 3 reacties
  • 140 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Weer eentje die ze gaan stoppen…

Zit in betaal pakket ,benieuwd of ze hem gaan vervangen …

 


3 reacties

Oh amai is dit dan de volgende die zal sneuvelen, weer de zoveelste, ze doen maar. Net zoals gewoonlijk weer buiten de wil om van Proximus natuurlijk. Er zal zoals gewoonlijk ook niets in de plaats komen, ze zullen natuurlijk wel zeggen dat ze op zoek zullen gaan naar een vervangende zender zoals voor al de rest die we al kwijt zijn in de loop der jaren en er is ook nog niets in de plaats gekomen. Er zal dan terug waarschijnlijk een infokanaal in de plaats komen voor 3 jaar. Om opnames op lange termijn te kunnen bewaren voor wie dit gedaan had. Sedert half augustus kijk ik toch alleen maar naar het gewone pakket.

We zullen weer het nieuwe jaar goed inzetten op die manier.

Wat zal de volgende zender zijn daarna die zal verdwijnen. 

Sommige zenders na 2 of 3 jaar al opgedoekt. Ze zijn goed bezig zo op die manier. Fantastisch! Geweldig!

Timm1983

Reputatie 5
Badge +2

Travel XP wordt zelf door Proximus geschrapt uit het aanbod. De zender zelf blijft bestaan via de satelliet en elders. Oorspronkelijk bedoeld als vervanger van Travel Channel verdwijnt de zender na 2 jaar. 

 

Naar de oorzaak hoef je niet ver te zoeken. Travel XP werd beschouwd als een “NL-zender”, terwijl er letterlijk niets in het Nederlands te zien of te lezen was. Nochtans was het weldegelijk mogelijk door Proximus om de Nederlandstalige ondertitelingen te laten activeren. Ik heb hierover een jaar lang op dit forum vragen gesteld, zonder succes of dat iemand eens de zender opzette (!): 

Dan hoeft het niet te verbazen dat er weinig kijkers zijn. Daarnaast kijkt de zender zelf niet eens naar eigen zijn tv-signaal. Er is wekenlang een probleem met de pancartes linksbovenaan in het beeld. Niemand bij Travel XP die dit opmerkt.

 

Los hiervan vergroot de kloof met Pickx Mix FR, dat diverse zenders meer telt voor dezelfde prijs. 

 

 

 

Reputatie 7
Badge +3

Travelxp HD (NL), buiten de wil van Proximus, zal niet langer worden uitgezonden in onze betalende tv-opties Pickx Mix NL/Pickx All Stars & Sports NL/Pickx All Stars NL/Entertainment Channels NL.

Op 01/02/2022 verdwijnt Travelxp (NL) uit de betalende tv-opties van Proximus Pickx: Pickx Mix NL/Pickx All Stars & Sports NL/Pickx All Stars NL/Entertainment Channels NL.

Uiteraard doen we er alles aan om onze klanten aantrekkelijke kanalen te blijven bieden.

Groetjes,
Antonella

Reageer