Gratis dienst “TV Replay - 7 dagen” vanaf begin 2022

  • 24 December 2021
  • 7 reacties
  • 1662 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Proximus rolt volgend jaar eveneens de gratis dienst “TV Replay - 7 dagen” uit, waardoor content van VTM-zenders tot een week na live-uitzending bekeken kan worden. 

Bron Nieuwsblad 23/12/2021

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211223_94736003

Fijne feesten en een corona vrij 2022.

Ambionix

 


7 reacties

Replay(36u) gewoon veranderen in Replay(7dagen) voor alle zenders, zou een mooie kerstcadeau zijn :relaxed:

Reputatie 2
Badge

Lijkt mij inderdaad misleidende reclame. Ik begrijp dat alleen VTM Go kan terug bekeken worden niet alle andere zenders. Reclame voor VTM dus Alhoewel GO kon nu al teruggekeken worden. Geen reclame voor Proximus pickx. 

alle VTM zenders blijkbaar.

Reputatie 7
Badge +3

TV Replay 7 dagen is al meer dan 1 jaar actief op de Proximus V7 decoder / Android TV Box op alle zenders waar replay mogelijk is. Dit artikel uit het nieuwsblad is misleidend en  niet correct.

Het is een akkoord  i.v.m. het terugkijken zonder de mogelijkheid op de reclame te kunnen doorspoelen op de DPG Media zenders ( alles VTM gebonden)

 

Hier de persmededeling van DPG  

Proximus en DPG Media kondigen vandaag een strategisch partnership aan. De samenwerking is gebaseerd op de digitalisering van tv, met de introductie van nieuwe advertentiemodellen.

De operator en mediagroepen lanceerden toen een nieuw en uniform model voor tv-reclame, met standaard Terugkijk TV en unskippable advertising, om de lokale televisiemarkt te versterken en nu is het de beurt aan Proximus.

 

Proximus rolt in de loop van 2022 gratis de dienst ‘TV Replay - 7 dagen’ uit voor al haar klanten. De content van de VTM-zenders kan binnenkort dus bekeken worden tot een week na de live-uitzending en dit zowel via de settopbox als in de app en online. 

Daarnaast zal het AVOD-platform VTM GO vanaf het voorjaar van 2022 beschikbaar zijn op de nieuwste generatie Proximus-settopboxen (V7). Op die manier kunnen Proximus-klanten voortaan de content van het platform rechtstreeks op hun televisietoestel bekijken.

 

 

Zoals eerder deze zomer bekend raakte, leidt dat akkoord ertoe dat reclameboodschappen niet meer doorgespoeld kunnen worden. Vanaf wanneer precies is niet duidelijk. 

Zou dit dan voor Proximus echt zo duur uitvallen om voor alle zenders 7dagen replay te geven ipv alleen de DPG. (voor alle type decoders )

TBI: Reclame doorspoelen binnenkort niet meer mogelijk. | Proximus Forum

Reputatie 7
Badge +3

Trouwens is VTM GO nu al beschikbaar op de Android TV Box van Proximus in de Google Play Store. En kunnen recente programma's herbekeken worden tot 60 dagen geleden. Dus die overeenkomst met DPG media en Proximus lijkt mij eerder een akkoord met het aanvaarden van beperkingen om het nog verder te mogen aanbieden op de Android TV Box. 

Proximus had ook een tijd geleden beloofd om er werk van te maken om Pickx app mogelijk te maken voor Android TV, dus de Android TV-box , gelijkaardig aan de Apple TV-box (niet te verwarren met de Android TV box = Proximus decoder), maar het resultaat blijft op zich wachten!

Reageer