Vraag

Fox

  • 9 February 2020
  • 7 reacties
  • 7839 Bekeken

Sinds gisteren heb ik een nieuwe decoder geïnstalleerd. Normaal gezien zou dit niets aan de zenders kunnen veranderen. Toch is de zender FOX niet meer beschikbaar. Werd de zender uit het aanbod gehaald?


7 reacties

De zenders kun je hier vinden in de zenderlijsten.

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_tv_ch_list/particulieren/support/televisie/tv-decoder-gebruiken/instellingen-aanpassen/zenderlijst-op-tv-en-tv-app.html

Mss je decoder nog eens laten heropstarten door zijn spanning even weg te nemen.

Reputatie 6
Badge +2

Fox staat daar wel in, op 65, maar die is daar niet. Het gaat van 60 naar 70 hier. Ook via internet geen Fox te zien. Reeds in 2017 waren er al mensen die achter Fox zochten. 

En dit ; https://live.foxsports.nl/live/# ?

Reputatie 7
Badge +3

@doeseke 

zie https://www.proximus.be/nl/id_b_cr_entertainmentinfo/particulieren/blog/news/showtime/wat-zit-in-de-entertainment-channels-bundel.html

de zender zit in het entertainment pack.

groeten,

Tina

Reputatie 7
Badge +1

Fox staat daar wel in, op 65, maar die is daar niet. Het gaat van 60 naar 70 hier. Ook via internet geen Fox te zien. Reeds in 2017 waren er al mensen die achter Fox zochten. 

En dit ; https://live.foxsports.nl/live/# ?

Foxsports.nl heeft niets met de zender Fox te maken. Dit zijn de sportkanalen die alleen met een Nederlands abonnement kunt zien. De zender Fox in Nederland heeft wel banden met Foxsports. Komt geregeld voetbal op. Nederlandse Beker en Competitie. Hier in België is dit niet.

https://nl.forum.proximus.be/jouw-ideeenbus-52/zender-fox-in-het-basispakket-48227

Blijkbaar ligt de oorzaak bij het overstappen van enkel TV en internet naar een totaal pakket met 2 gsm abonnementen erbij. In een huidig pack zit Fox er spijtig genieg niet meer in. Dit wisten wij niet. Je kan het family pack er bijnemen. Maar om nu 11 euro per maand meer te betalen om enkel Fox nog te kunnen zien ben ik niet van zin. De andere zenders hebben onze interesse niet. Vind het wel jammer dat met het overstappen van mijn oude abonnement naar een samengesteld pack Fox er niet meer bij zit. 

Reputatie 7
Badge +3

@doeseke Vroeger had je een oud Maxi-pack met als bonus het Multi NL boeket waar de zender Fox in was inbegrepen. Dit pack kostte 68,95 euro/maand. Vanaf 01/01/2020 zou dit door de tariefwijzigingen 70,45 euro/maand geworden zijn. Nu heb je een nieuw pack Internet + TV aan 60 euro/maand. Als je hier de Family tv-optie (10,99 euro/maand) aan toevoegt krijg je een korting van 2 euro/maand op je pack. De prijs per maand die je dan zou betalen is 68,99 euro/maand (zonder rekening te houden met de gsm-abonnementen in het pack). Je zou dus nog goedkoper uitkomen dan als je op de oude formule was gebleven. Groetjes, Antonella

Reageer