Vraag

BBC Entertainment weg eind maart, BBC 3 en 4 in de plaats?

  • 5 February 2024
  • 8 reacties
  • 4377 Bekeken

Reputatie 5
Badge +2
  • Grand Master
  • 589 reacties

Het was al eerder doorgekomen dat BBC Entertainment zal stoppen en het is ook bevestigd: op 31/03 stopt de zender. Opnieuw een zender minder bij Pickx Mix NL.

Bij enkele Nederlandse providers zijn BBC Four (met Cbeebies overdag) en BBC Three (met CBBC overdag) er recent gekomen, gaat Proximus deze twee zenders (opnieuw) aanbieden in Pickx Mix NL als compensatie?

Kan de tv-dienst dit bekijken? @HeidiE

Alvast bedankt

 


8 reacties

Reputatie 5
Badge +2

@Tien normaal worden deze zenders niet meer verkocht buiten de uk door de BBC, bij welke provider zijn deze toegevoegd ???

is dat Canal digitaal en Tv Vlaanderen ???, deze maken een uitzondering omdat je zonder LNB op de 28.2 ze niet kan zien, en buiten europa is dat bijna onmogelijk ook.

Reputatie 5
Badge +2

@Master-magic bij de Nederlandse providers Caiway, Delta en Odido.

BBC Four/Cbeebies: https://www.breedbandwinkel.nl/zenders/bbc-4

BBC Three/CBBC: https://www.breedbandwinkel.nl/zenders/bbc-3-cbbc

Ook vermeld op de website van de tak BBC Benelux (staat Nederland, maar slaat ook op België hier): https://www.bbcbenelux.com/tv-gids-nederland

Er was inderdaad een tijd, na het schrappen van BBC Three, dat ook gedaan was met BBC Four in de Benelux. Maar nu is BBC Three terug sinds een tijdje en door het schrappen van BBC Entertainment worden BBC Three en Four door BBC opnieuw gepromoot. Hopelijk bekijkt Proximus dit.

Reputatie 5
Badge +2

@Tien  ik zie enkel bbc four staan op de bbc Benelux pagina en niet beschikbaar in België, Cbbc en cbeebies staat ook niet beschikbaar in België, 

benieuwd of er iets in België zal toegevoegd worden.

heb de zenderlijst van delta bekeken en zie ook enkel bbc four staan, denk dat enkel die zender kan toegevoegd worden met cbeebies in tijdslot

Reputatie 7
Badge +1

Waarom niet alle zenders in een groot Basispakket 🤔 zijn al zenders in het Pickx mix NL die bij andere providers in het basispakket staan. Maar er zal wel veel abo geld mee gemoeid zijn zeker 😉

Reputatie 4
Badge +1

Waarom schrappen ze dan ook niet in een keer 4 zenders van VTM en play? Daar is toch nooit iets op, 

Die zenders zijn er alleen maar voor reclame inkomsten.

Geef ons dan een goede filmzender zoals vroeger MGM

men betaald voor het gekozen pack bij proximus, dus als er een zender verdwijnt, moet men er een andere in de plaats zetten, zie proximus contract en algemene voorwaarden.

Reputatie 4
Badge +1

men betaald voor het gekozen pack bij proximus, dus als er een zender verdwijnt, moet men er een andere in de plaats zetten, zie proximus contract en algemene voorwaarden.

Dan moeten ze er al zeker 5  nieuwe bij zetten, wat daar al allemaal is uit verdwenen uit Pickx NL …..

En wat er nog in zit , is een hele hoop bij Telenet en Orange te bekijken in BASIS pakket ..

Bij Proximus moet het opbrengen ...echt schandalig ..

Reputatie 5
Badge +2

En nog altijd geen reactie vanuit Proximus zelf gekregen. @HeidiE weet je meer intussen (zie eerste bericht) of BBC Four in de plek kan komen? Dank.

Ondertussen blijft het infokanaal op Pickx al enkele dagen vasthangen op een lege pagina. Daar krijgen we zeker geen info van. 

Er zijn genoeg alternatieve zenders om in de plaats te zetten bij Pickx Mix NL. Zelfs binnen Pickx met Melody, Eurosport 2, Automoto en MotorvisionTV (kost niks extra voor Proximus om aan te bieden). Het is al meermaals aangehaald op dit forum.

Reageer