Beantwoord

Wat is de telefoonnummer van mijn nieuwe simkaart?

  • 4 February 2020
  • 16 reacties
  • 13379 Bekeken

Ik heb vandaag voor een nieuwe vestiging van ons bedrijf www.w8control.be een nieuw nummer afgesloten, maar hettoestel dat we wilden was niet binnen en komt later. WIj willen nu graag ons drukwerk al in orde brengen maar op de simkaart staat natuurlijk nog geen telefoonnummer op? Kan ik ergens zelf obv de EAN nummer of SSN nummer opzoeken welke telefoonnummer er bij mijn nieuwe simkaart hoort?

 

icon

Beste antwoord door familievandesype 4 February 2020, 23:06

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

16 reacties

Reputatie 6
Badge +2

Een nieuw nummer afgesloten : dat lees ik. Maar dan kent u dat nummer niet? 

Ik zou zeggen : koop een prepaid kaart van 15 euro bvb bij proximus, die kaart heeft een nummer, en steek wat later deze simkaart in uw nieuwe telefoon. Wel oppassen met het soort simkaarten: ik denk dan aan normale grootte, mini, micro misschien ook al. En waarschijnlijk gaat u ook proximus moeten overtuigen van dat prepaid abonnement om te zetten naar een normaal abonnement. 

Nee ik formuleer het even anders.

Een nieuwe simkaart met abonnement gekocht - de nr zou later pas toegekend worden.

Dus ik heb de Simkaart met bijhorende serienummers.

Hoe kom ik mijn bijhorend telefoonnummer te weten???

@Cvanloon Dat is inderdaad een truc die veel toegepast wordt.

zie overschakelen van prepaid naar abonnement : 

https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_change_call_price_plan/particulieren/support/mobiele-telefonie/abonnement-en-pay-and-go/tariefplan-wijzigen/abonnement-wijzigen-pay-and-go-kaart-wijzigen.html

boys, maar ik moet nog niet perse nu of morgen kunnen bellen. Ik wil alleen mijn nummer weten die er is gekoppeld aan de simkaart ( zodat ik deze kan doorgeven voor drukwerk enz al)

@koen-w8control.be  als het nummer pas later toegekend wordt door proximus dan zouden zij u toch dit nummer moeten kunnen bezorgen via deze weg, maar daarom niet vanavond omdat de achterliggende diensten niet meer aanwezig zijn.

ja dat wel, ik had gehoopt dat er iemand hier een link ofzo wist waar ik obv serienummer ofzo de bijhorende nummer zou kunnen zoeken ;-) 

@koen-w8control.be Dat had ik begrepen maar mss dat hier wel iemand anders straks het wel weet of beter kan googelen dan wij :slight_smile:

@koen-w8control.be Of anders ondertussen de vraag ook eens stellen op http://userbase.be/forum daar zitten er heel veel die van alles en nog wat weten.

Reputatie 6
Badge +3

Normaal gezien hebben bedrijven toegang tot mobiel nummerbeheer zie hier : https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaql_fleet_manager_mob/bedrijven-en-overheden/support/mobiele-telefonie/abonnement/verbruik-opvolgen/uw-mobiele-nummers-beheren.html Daar zou normaal gezien de info moeten in terug te vinden zijn of anders afwachten tot morgen.

Maar is er dan een mogelijkheid om het nummer te vinden op de manier dat de auteur dit vraagt?

het zou kunnen lukken denk ik op die manier, maar momenteel geeft men aan dat die pagina niet meer beschikbaar is als je er naar je My proximus account wil gaan van daaruit:

https://www.proximus.be/YPA/ypa/

Reputatie 6
Badge +3

Dat is een overkoepelend platform voor bedrijven om heel het verloop en beheer van mobiele nummers te overzien die gekoppeld zijn aan het bedrijfsabonnement bij Proximus. Hier is ook een andere directe link: https://www.proximus.be/mymobilefleet

Top! bedankt, ik heb zo het gsmnummer kunnen achterhalen.  Uiteindelijk was het dus zichtbaar al bij Mijn producten in MYproximus account. Je moet er maar aan denken natuurlijk. Bedankt iedereen voor jullie feedback!

Reputatie 6
Badge +3

Blij om te horen dat je je uw GSM nummer hebt kunnen achterhalen en ook dat je het gepost hebt dat het ook al onder My Proximus stond vermeld.

...Uiteindelijk was het dus zichtbaar al bij Mijn producten in MYproximus account. Je moet er maar aan denken natuurlijk. …..

@koen-w8control.be Goed dat je het zegt het was inderdaad veel simpeler dan ik dacht, maar had er totaal ook niet aan gedacht.

@koen-w8control.be maar kon je nu ook uiteindelijk op één van deze onderstaande links op deze pagina’s het telefoonnummer opzoeken via het EAN nummer en/of SSN nummer van de simkaart?