Beantwoord

aanpassing van beltijd naar 30sec bij een prepaid abonnementToon eerste bericht

35 reacties

Reputatie 2
Badge

Hallo, 

Het klopt dat ik  de voicemail van mijn vrouw stopzetten via Myproximus

Dat is net het probleem. Ik wou mijn voicemail stopzetten via My proximus op mijn GSM.

Dat ik ongewild kan acties ondernemen opandermans GSM zou natuurlijk niet mogen. Dat heet privacy. Ik betreur dat wij een andere taal spreken 

@wimmer Dus als ik het goed begrijp hebben jullie beiden een P&G en beiden een apart Myproximus account voor die beide P&G’s, met elk een aparte Login en Login-wachtwoord, en jij kon dus met uw logins iets veranderen  via uw MyProximus-P&G-account zonder de Logins van je vrouw te gebruiken, is het dat ?

Reputatie 7
Badge +3

@wimmer Het gsm-nummer van jouw vrouw is een gsm-abonnement dat mee in het pack zit op het klantennummer dat op jouw naam staat. Jij bent dus de titularis van de rekening en ook de beheerder op MyProximus. Het is dus perfect normaal dat jij als titularis én beheerder zulke aanpassingen kunt doen. Groetjes, Antonella

Ja, dat verklaart natuurlijk alles want anders zou ik het straf gevonden hebben met twee P&G accounts dat dit zou mogelijk geweest zijn.

Reputatie 2
Badge

Zoals gezegd we spreken niet dezelfde taal. Ik vind niet dat ik andermans telefoon mag besturen ook al zit die in een pakket. Zeker niet ongewild en zonder dat betrokkene dat weet of bericht krijgt

Reputatie 7
Badge +4

@wimmer 

betrokken nummers A en B zijn toegewezen aan eenzelfde klant (klantnr X van persoon Y)

dat nr B door persoon Z (al dan niet deel uitmakende van eenzelfde gezin) gebruikt wordt is in principe een prive-aangelegenheid tussen de personen Y en Z

→ alternatieve oplossing : aparte klantnrs /abonnementen

 

 

ik ging net juist het zelfde antwoorden en dan zal het waarschijnlijk ook duurder uitvallen als ze u beiden apart splitsen als beheerder.

Reputatie 2
Badge

We spreken over 2 verschillende GSM nummers met elk hun titularis. En jullie vinden normaal dat zoon of dochter je mail kunnen uitschakelen zonder dat je daar een bericht van krijgt? 

het één is toch een P&G en het andere een abo als ik het hier goed gevolgd heb dus dit P&G account is volledig afgezonderd van het ander account waar je al je andere producten ziet.

Dan zou je in feite ook uw vrouw als beheerder kunnen laten functioneren 

je kinders zijn toch geen beheerders dus kunnen ze niks uitzetten of wil je zeggen dat je als niet beheerder dit ook zou kunnen?

Reputatie 7
Badge +3

@wimmer Het gsm-nummer dat door jouw vrouw wordt gebruikt, staat op jouw naam en klantnummer. Voor Proximus is dat dus jouw gsm-nummer, ongeacht wie de gebruiker is. Jouw vrouw kan zelf een gebruikersaccount aanmaken op MyProximus waar zij haar privacy-gegevens en ook beperkte opties zelf kan beheren. Maar zolang het nummer op jouw naam en klantnummer staat, blijf jij de titularis en heb jij inderdaad voor het grootste deel de controle over haar nummer. Als dat voor jou een probleem is, dan kan er een overname aangevraagd worden. Hopelijk is dit voor jou verstaanbare taal?

Iemands nummer, tv of internet overnemen | Proximus

Groetjes,
Antonella

Reageer