Vraag

WPS pincode

  • 10 September 2020
  • 12 reacties
  • 1540 Bekeken

Waar kan ik de WPS pincode vinden ( 8 cijfers of letters ) vinden ik moet die ingeven om verbinding te maken met mijn laptop naar mijn Tv .

Groetjes

Beed


12 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Fyi bv

https://helpguide.sony.net/mig/Z003850I11/NL/contents/TP0000238627.html

Hallo  M-016 ik heb wel een SSID code is dat hetzelfde als WPS code ?

Groetjes

Beed

Reputatie 7
Badge +4

Misschien, het is in elk geval het proberen waard (tenzij u verwijst naar het SSID WiFi password wat uiteraard iets anders is)

Over welke TV praten we merk & type misschien zijn er andere oplossingen op basis van de gebruikshandleiding mogelijk

 

Fyi eventueel gaat het over WiFi Direct ?

https://www.sony.nl/electronics/support/articles/00015655

werkt de bbox3 eigenlijk wel met een wps pin code?

Reputatie 7
Badge +4

Bbox3 nee maar ik vermoed dat het WiFi Direct betreft

anders dient er een andere werkwijze te worden gebruikt vandaar mijn vraag over merk en type voor de gebruiksaanwijzing te kunnen raadplegen

Hallo iedreen ; probleem opgelost heb een lange HDMI kabel gaan kopen en dee

Hallo iedereen ; ben een lange HDMI kabel gaan kopen en deze aangesloten op laptop en Tv via HDMI 2 en alles gaat prima . Mag afgesloten worden

Bedankt iedereen 

Beed

Reputatie 7
Badge +4

Dus tussen PC en TV (= bedrijfszeker maar met WiFi Direct zou het ook moeten kunnen tussen uw PC en TV)

Reputatie 6
Badge +2

Ik begrijp eigenlijk de vraag niet, sorry ben dom. Moet men een code hebben om een laptop te verbinden met een tv? Ik verbind mijn PC met mijn tv met een kabeltje. Zo zie ik op tv het beeld dat normaal op het scherm van mijn PC staat. De PC is wel verbonden met de BBOX3, ook met een kabeltje. Het zal met een laptop wel iets anders zijn, maar daarom zegt de vraagsteller wat meer over welke lapto het gaat.

Reputatie 7
Badge +4

@Cvanloon 

https://www.test-aankoop.be/hightech/internet/dossier/wifi-of-wifi-direct

https://elektrozine.be/wat-is-wi-fi-direct/

Dat kan dus ook met WiFi Direct indien uw TV dit ondersteunt (TV geeft u een code die u moet invullen op uw PC = +/- zoals met bluetooth tussen 2 apparaten bv. us gsm en navigatie/communicatiesysteem in uw wagen)

Reputatie 6
Badge +2

Ja bedankt, maar in dat modern geval (ik leer alle dagen bij) wat is dan de rol van de laptop? Ik begrijp dat sommige moderne tv s met WiFi direct afkomstig van de BBOX3 kunnen verbonden worden dan. Zonder decoder dan, een beetje zoals mijn PC.
Eigenlijk heeft de vraagsteller dus het probleem opgelost door de laptop te verbinden met de tv. Exact wat ik doe met mijn PC en de tv. 

gebruik ik ook bvb met mijn smartphone samsung galaxy

vroeger om rechtstreeks tussen twee laptops te verbinden als je geen netwerk had dan kon je Ad Hoc werken wat een beetje op het zelfde neer komt

Het is natuurlijk soms handiger om ipv via een kabel je laptop te moeten verbinden met de TV ik werk eigenlijk liever via mijn chromecast HDMI dongle  op mijn TV omdat ik niet altijd met mijn laptop dicht bij de tv kan zitten.

Reageer