Beantwoord

Info installatie glasvezel

  • 27 September 2021
  • 3 reacties
  • 52 Bekeken

Beste,

Op 16/07/2021 heb ik een brief gekregen dat men glasvezel ging aanleggen in mijn straat (de Blokweg in 3020 Herent). Voor mij was dit goed nieuws, aangezien ik zeker interesse heb in fiber.

Hoe weet ik of de installatie in mijn straat al in orde is gebracht (ik ben niet zo thuis in het fysiek herkennen van het materiaal)? Ik ken deze site: https://www.proximus.be/nl/id_cr_fiber_checktool/particulieren/r-orphans/fiber-tot-in-je-woning/komt-fiber-naar-je-toe.html, maar daar ligt mijn huis nog in het paarse gebied (werken gepland).

Wanneer het in orde is in mijn straat, veronderstel dat ik eerst mijn abonnement moet veranderen naar een Fiber pack, en dan de technieker moet laten komen voor de installatie in mijn huis? Hoe werkt dit juist? Bedankt voor de info.

Met vriendelijke groeten,

B

icon

Beste antwoord door AntonellaD 27 September 2021, 14:28

Bekijk origineel

3 reacties

Ondertussen geef ik ja deze info mee: → Veelgestelde vragen over fiber | Proximus

Hoe verloopt de installatie van glasvezel? | Proximus

Reputatie 7
Badge +3

@Bittereinder Momenteel is een aansluiting op fiber voor jou nog niet mogelijk. Dit zou nog een jaar duren. Deze informatie vind ik terug in ons systeem:
Einde aanleg fiber infrastructuur in het gebouw: 01-09-2022

Dit is een richtdatum.

Groetjes,
Antonella

Nog minstens een jaar? Jammer! De uitrol lijkt mij nogal langzaam te verlopen, maar ik begrijp dat het tijd vraagt om heel Vlaanderen vol te leggen met glasvezel. 

Reageer