Beantwoord

Ongewenste volgers


Bestaat er een methode op dit forum om ongewenste volgers te verwijderen ? Dat lijkt mij een onverbrekelijk recht ivm persoonlijke privacy .. toch ? Het zou een leuke forumaanpassing zijn mocht men het "volgen" interactief zou maken net zoals bvb een "vriendschapsverzoek" op Facebook. Het zou dan de betrokkene vrij staan om een volger te aanvaarden of net niet !

Ik heb trouwens al genoeg rommel aan mijn fiets hangen dat ik er nog geen reeks "ongevraagde volgers" moet bij meeslepen, vooral als ik geen goed oog heb in hun bedoelingen die ik als op zijn minst als twijfelachtig inschat.
icon

Beste antwoord door Marleen 16 April 2016, 11:53

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

11 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Ik heb ook een aantal volgers waarvan ik weet dat die van het forum verbannen is, die zou ik ook willen verwijderen.
Ik begrijp het niet goed hoe heb je meer of minder last van volgers, ik heb dit nog nooit gebruikt of bekeken, ik wee zelf niet of ik volgers heb, hoe of op welke manier kan je dan last ondervinden, interessant om weten.

Edit: effen gaan piepen ik heb 0 volgers dus van mij ga je geen last hebben, je hebt trouwens sowieso al last genoeg van mij 😛
Ja, het zou dus leuk zijn moest men daar dus eens een grote kuis kunnen in houden ... 🙂
Ik begrijp het niet goed hoe heb je meer of minder last van volgers, ik heb dit nog nooit gebruikt of bekeken, ik wee zelf niet of ik volgers heb, hoe of op welke manier kan je dan last ondervinden, interessant om weten.

Omdat sommigen u "volgen" enkel en alleen maar om op elke posting die men maakt te kunnen gaan trollen ... mocht ge dat niet door hebben 😃
Reputatie 7
Badge +6
Ik ben het volledig eens met Regulus.
Ook ik zou graag de mogelijkheid hebben om die nepvolgers te verwijderen. Nu ja, het is telkens de zelfde onder een ander alias natuurlijk .Ondertussen al minimum 5.
Ik heb maar en volger en dat is een medewerker van PX zal wel zijn dat ik veel kritiek uitbrengt met mijn mening.

Maar ik volg wel Regulus in zijn redenering, ik wil ook geen volgers hebben zonder mijn toelating en is in mijn ogen een schendig van privacy.
Ben niet altijd akkoord met Regulus maar op dit punt geeft hij wel gelijk.
Ik begrijp het niet goed hoe heb je meer of minder last van volgers, ik heb dit nog nooit gebruikt of bekeken, ik wee zelf niet of ik volgers heb, hoe of op welke manier kan je dan last ondervinden, interessant om weten.

Omdat sommigen u "volgen" enkel en alleen maar om op elke posting die men maakt te kunnen gaan trollen ... mocht ge dat niet door hebben :D

je moet inderdaad geen artist zijn om dit door te hebben 🙂 , maar waarom zou dat dan niet meer mogelijk zijn !

Uit mijn jaren lange ervaring op verschillende forums stel ik ook vast dat je heel sluwe, lepe trollers hebt dat het bijna niet opvalt dat ze aan het trollen zijn en hierdoor natuurlijk denken dat ze altijd maar verder en verder kunnen gaan en het maar na lange duur echt duidelijk wordt en ze toch uiteindelijk geweerd of duidelijk gemaakt worden dat ze niet zo meer welkom zijn op het forum en die dan op een ander forum beginnen om dan daar maar weer hun troll specialisatie verder te kunnen uitoefenen 😉
Reputatie 7
Badge +6
Oh, maar ik ben zeker dat het 'opvallende' trollen slechts de tip van het ijsbergje is.
Waarom echter zouden we het zo'n sujet eigenlijk nog gemakkelijker moeten maken? Gelukkig kan je je instellingen tenminste zo aanpassen, dat je er al geen idiote privéberichten (meer) moet van krijgen.

Wordt zeker vervolgd .... of opnieuw 'gevolgd'. (???!!!) :P

Nu heeft ie/hebben zij toch alweer meer aandacht gekregen dan verdiend, dus voor mij is dit topic dan ook gesloten, tenzij er een reactie komt van de medewerkers.
Er zijn idd sluwe en domme trollers ... maar iemand die zogezegd pas nieuw is op het forum, blank als pas gevallen sneeuw, volledig onschuldig naar eigen zeggen en die binnen de paar uren een reeks personen volgt die uit een forum verleden stammen inclusief de "onze medewerkers" die, naar wat men mij zojuist op het forum heeft medegedeeld, een oude niet meer opgevolgde link zijn omdat dit nu "Het proximus team" noemt ... tot welke categorie rekent men zoiets denk men ? troll, stalker or erger ??
Met de optie om automatisch iemand te volgen en zonder toelating, maakt men het wel poepsimpel om iemand steevast te viseren he ?
Reputatie 2
Badge +1
inbreuk op privacy als het door forumleden niet aan je echte identiteit kan gekoppeld worden???

Anyway: het voorstel op zich is wel goed, maar het privacy verhaaltje / excuus is hier van geen tel.
mij ook niet verkeerd begrijpen hé dat Px die optie voorziet om dit zelf te beslissen wie of wat je volgt is daarom niet verkeerd, maar ik weet zeker als een troll of hoe je het ook moogt noemen iemand viseert dan zal hij je toch wel weten te vinden, dat bedoel ik eigenlijk en je proberen weg te stoppen werkt juist bij hen gelijk een rode lap op een stier. Trouwens zonder te trollen weet je ook direct hoor wie je viseert zonder dat het daarom duidelijk onbeschoft zal doen, maar wel zijn gal op een beleefde manier zal uitspuwen;-) , maar je zal wel weten wat ik boel.
Daarom dat ik daar zelf niet veel mijn tijd in verspeel en mij aantrek wat die mensen juist allemaal proberen uit te lokken.
Oh ja we zien wel of proximus het zal aanpassen, ik ga er toch niet van wakker liggen, zoals ik ook van veel dingen niet meer wakker lig, oud worden brengt ook zijn positieve dingen mee :-))