Vraag

Zenderaanbod: FOX?


Ik hoor hoor in mijn vriendenkring dat FOX gewoon zeer goed is op gebied van series. Helaas is dit enkel via Telenet.
Is er een mogelijkheid dat Belgacom dit ook zal opnemen want ik hoop het ten zeerste

57 reacties

Reputatie 6
Badge +1
Tja, helaas geeft Proximus niet thuis, zal wel over geld gaan vrees ik
Reputatie 7
Badge +2
Je kan onderstaande petitie tekenen om FOX in het aanbod te krijgen.

https://nl.forum.proximus.be/televisiezenders-series-films-34/petitie-om-fox-hd-basisaanbod-krijgen-34567

Je kan ook een klacht indienen bij de klantenservice. Zie hier: https://nl.forum.proximus.be/televisiezenders-series-films-34/wil-fox-op-proximus-34452
Reputatie 2
Badge
Straf dat men het op deze manier moet doen om deze zender in het aanbod te krijgen (met alle respect voor de petitieondertekenaars).
Niet gevraagde zenders worden dan wel automatisch toegevoegd ?
Misschien moet Vlaanderen en Wallonië elk hun eigen aanbod krijgen ?
Of ons tenminste de keuze laten maken ?
Reputatie 2
Zoals WWiLLiamm al zei zal dit allemaal afhangen van de prijs. En een zender zoals TLC of DOBBIT TV zal nu eenmaal goedkoper zijn dan FOX.
Reputatie 2
Ja spijtig dat die hier in feite niet aanwezig is want ik zie er in feite niet naar enkel neem ik soms s'nachts enkele langspeel filmen op. Het is toch allemaal ondertiteld. tijdens de dag heb je meestal series.. de programmatie is in ieder geval verbetert dan in het begin.
Reputatie 6
Badge +1
Op de Facebook pagina van Fox stelde iemand nog de vraag : is er al spraken van wanneer de zender beschikbaar gaat zijn bij proximus!?

Antwoord van Fox : Nog steeds in bespreking. Maar helaas nog geen doorbraak. (46 min geleden geplaatst)

Ik heb ook een reaktie geplaatst : Willen jullie wel bij Proximus? Of willen ze jullie niet? Dit duurt nu toch wel heel erg lang, volgens mij gaat het over centen. Ofwel vraagt Proximus teveel geld om op hun netwerk te komen, of jullie vragen teveel aan Proximus. Maar ja, toen Fox gestart werd Telenet de hemel inprijzen zal er ook geen goed aan gedaan hebben vrees ik. Ik en vele andere Proximus klanten geloven er niet meer in. Fox Life is ook nooit te zien geweest bij Proximus
Vind ik leuk · Beantwoorden · 5 minuten
Reputatie 2
ja, zal misschien dan ook nog eens met vraag en aanbod te maken hebben + prijs. Maar als PX dus niet wil is die vraag er niet, wel het aanbod ,versta je. ik weet het niet hoe dat werkt, Je zou het eens aan een medewerker kunnen vragen?
Antwoord van Fox : Nog steeds in bespreking. Maar helaas nog geen doorbraak. (46 min geleden geplaatst)

Dat is al gans de tijd zo zowel op Facebook als op twitter dat ik dit lees, ik veronderstel dat het een automatisch antwoord apparaat is 😉
Reputatie 6
Badge +2
Er zijn 3 mogelijkheden: ofwel komt FOX niet in het aanbod ofwel komt die zender er wel maar dan enkel in SD ofwel komt die er wel maar dan in HD, ik hoop dat voor iedereen uiteraard dat laatste.
In ieder geval zit die zender bij Telenet wel in het aanbod en dat in HD.
Voor Stick zou ik zeggen afwachten en als het te lang duurt dan moet hij maar zijn conclusies uittrekken.
Onvoorstelbaar, zo veel mogelijkheden dat vind je toch alleen maar bij ⌘ 😉
Reputatie 6
Badge +1
Wat toevoeging van nieuwe en HD zenders betreft is Proximus echt een ramp. Ze zijn altijd de laatste. Vind dat jammer want ben verder best tevreden over Proximus. Maar vrees, als Telenet beschikbaar moest zijn dat ik dan toch zou overstappen.
Reputatie 6
Badge +3
Sorry, maar als je petitie nog geen 100 mensen kan overtuigen, hoe ga je Proximus overtuigen dat ze hier geld voor moeten geven?
Reputatie 6
Badge +2
Sorry, maar als je petitie nog geen 100 mensen kan overtuigen, hoe ga je Proximus overtuigen dat ze hier geld voor moeten geven?

Voor Proximus zou dat een aanwijzing zijn dat er niet genoeg kijkers zullen zijn en dan zal Proximus het weinig opportuun vinden om die zenders in het aanbod op te nemen.
Reputatie 7
Badge +1
Ik vraag me af op grond van welke criteria men beslist om zenders in het aanbod op te nemen. Niet op vraag van klanten denk ik, eerder zuiver commerciële belangen vermoed ik. Sedert ik mijn CI+-module van TN in orde gekregen heb, kijken wij nu meer naar TN zonder de digicorder te moeten gebruiken, zowat alles wat we live bekijken. Uitgesteld kijken nog met TV replay+ en opnames nog met de V4-decoder.
Het is me daarbij opgevallen hoeveel meer HD-zenders TN standaard aanbiedt...Het wordt tijd dat Px in actie schiet. Dat ze hun TV-aanbod technisch volledig op de "cloud" willen laten werken, is een enorme vooruitgang en zeker toekomstgericht. Eens het allemaal vlot loopt een enorme voorsprong tegenoverTN, want die hun digicorders, zelfs met een 500GB HDD, zijn ontstellend vlug vol. Een uitbreiding naar 1 of 2 TB is daar zeker nodig als ze willen volgen. Ondertussen blijf ik zeker bij Proximus en hou TN enkel als alternatief voor TV.
Het is heel simpel alles is gebaseerd op "commerciële belangen" hoe je het ook draait of keert.
Reputatie 6
Badge +3
Het is heel simpel alles is gebaseerd op "commerciële belangen" hoe je het ook draait of keert. Inderdaad, en die zouden in principe overeen moeten komen met die van de klanten, maar dan wel met een grote groep klanten, niet met nog geen honderd mensen die vragen achter FOX. Zie het debacle rond dat katholieke kanaal. Indien je aantoont dat er voldoende animo voor is, zullen ze wel extra hun best doen. maar als je een enquete start met nog geen 100 deelnemers, dan vrees ik dat het omgekeerde eerder waar zal zijn.
Je moet gewoon maar eens uitrekenen om nog maar aan 10% te komen van hun totaal aantal klanten, hoeveel deelnemers je zou moeten hebben!
Reputatie 7
Badge +2
...en we zijn nu aan 56 ondertekenaars. we bereiken met dit forum gewoon niet genoeg klanten.
Dat is ook logisch de meesten zitten op twitter en Facebook.
Reputatie 2
Ik heb je al gezegd hoe dit nu komt Elsa.
Reputatie 7
Badge +1
ja, zal misschien dan ook nog eens met vraag en aanbod te maken hebben + prijs. Maar als PX dus niet wil is die vraag er niet, wel het aanbod ,versta je. ik weet het niet hoe dat werkt, Je zou het eens aan een medewerker kunnen vragen?

Als het over nieuwe zenders of uitbreiding HD zenders gaat zijn de PX medewerkers niet thuis. Dan hoor je ze niet.
op twitter en Facebook antwoorden ze wel maar ze kunnen toch geen bevestigend antwoord geven dus dan ben je nog altijd even ver zelf al antwoorden ze.
Reputatie 2
En die klantendienst waar je telefonisch terecht kan helpen die jullie dan ook niet Antoon? Anders misschien daar eens naar bellen want ik zie hier enkel een Elsa maar ik denk niet dat zij een medewerkster is en voorts zie ik nauwelijks iemand.
Reputatie 7
Badge +1
Als je naar de klantendienst belt van PX kunnen ze hierop geen antwoord geven. Die weten hier niets over dat zit veel hoger. Klopt dat je hier geen PX medewerker meer ziet zoals Elsa al zij die antwoorden alleen op Twitter en Facebook. Maar dat heb ik niet. Maar wat heeft dit forum dan nog voor nut als de PX medewerkers hierop niet meer antwoorden. Wie heeft dit forum eigenlijk in het leven geroepen.
De prox medewerkers antwoorden wel nog maar niet in zo'n hoge mate als op twitter, dat is een feit.

Reageer