WiFi repeater

  • 19 September 2017
  • 3 reacties
  • 2593 Bekeken

Wij zijn recent overgeschakeld naar Proximus maar hebben nog een WiFi-repeater van Telenet. (meer info via deze link: https://www2.telenet.be/nl/ontdek/kwaliteit/access-point/)
Helaas is deze niet meer compatibel met onze WiFi van Proximus? Kan dit?
Welke oplossing stellen jullie voor aub? Hebben jullie een vergelijkbaar product in jullie aanbod? Probleem is dat onze nieuwbouw zodanig goed geïsoleerd is dat we op de verdieping geen WiFi hebben.

3 reacties

Je kan de wifi bridge van Proximus zelf gebruiken (€ 50,00)
zie:
https://www.proximus.be/nl/id_cr_wireless_solutions/particulieren/producten/toestellen/toestellen-voor-internet-en-tv/draadloze-oplossingen.html

Andere wifi bridges werken inderdaad niet altijd met de bbox3

Je hebt ook nog de PLC adapter/wifi extender
Reputatie 6
Badge +3
Het access point van Telenet moet je beheren via mijn telenet (Wifi-wachtwoord). Dat is het probleem dat je zelf niets kan aanpassen. Indien je ooit WPS hebt geactiveerd in je AP zou je op volgende knop kunnen drukken: http://origin.www.upc.pl/content/dam/www-upc-pl/rn/compal_02.png en dan binnen 50 seconden op de WPS toets drukken van de B-Box 3. De AP van Telenet zijn gemaakt om enkel te werken met een Telenet modem/router.
Je kan ook perfect een wifi extender van een ander merk kopen. Proximus gebruikt voor de PLC adapters een rebrand van Devolo. De Wifi bridge komt van Technicolor.
Reputatie 7
Badge +4
Dag Inge, je kan op onze website een PLC-adapater Wi-Fi Extender kopen of de start kit indien je nog geen gewone plc's hebt.

https://www.proximus.be/nl/id_cr_wireless_solutions/particulieren/producten/toestellen/toestellen-voor-internet-en-tv/draadloze-oplossingen.html#

Reageer