Volume Pack Unlimited

  • 26 January 2016
  • 51 reacties
  • 3278 Bekeken

Reputatie 5
Op mijn nieuwe factuur staat volgende:"Prijs aanpassing en daling van het volume van uw Volume Pack Unlimited
Vanaf 01/03/16 stijgt de prijs van het Volume Pack Unlimited met 2,5 EUR incl. btw(2,07 EUR excl. btw) per maand, en daalt het datavolume tot 150 GB.Meer GB nodig? Denk aan onze Comfort Packs met onbeperkt internet.Ga naar www.proximus.be/packs voor meer informatie over onze aanbiedingen.U hebt het recht om uw diensten gelijk wanneer kosteloos schriftelijk op te zeggen."
Dus als ik het goed begrijp moet ik 2,5 € meer betalen en is unlimited slechts 150 Gb. Tijd voor een andere provider! Verleden jaar mijn factuur van februari 13 € goedkoper dan wat ik nu betaal. En nu komt er nog eens 2,5 € bij.
mvg

51 reacties

Reputatie 2
Badge
Nee dat doe jij niet want trek je ogen eens heel goed open als dit nog kan.Een zekere Marleen vergiste zich ook al met iemand anders nu krijg ik weer iemand constant op mijn dak en het zal niet lang duren of ik ga daar toch politie naar PX moeten sturen en dat zij hun plan trekken met dat namen verwissel.Maar dan die tittel nochtans niet te moeilijk om te vinden he.Net Onder dat bericht dat daar stond van mij.Dus dat was bedoeld voor mij dat het niet moeilijk was om op te zoeken.Want anders had je het beter kunnen quoten man dat is toch jouw woord.

Reageer