Beantwoord

Tv replay

  • 23 December 2015
  • 5 reacties
  • 163 Bekeken

Beste,

overal lees ik dat tv replay gratis is voor klanten met een pack.
Voor alle klanten met een Pack met Proximus TV gecommercialiseerd vanaf 2012. Heb je een ouder Pack? Kies dan een Pack uit ons huidig aanbod en geniet gratis van TV Replay, dit staat op jullie site te lezen. nu is mijn vraag: waarom is dit bij ons niet het geval. wij hebben ook een pack van proximus maar wij hadden tv replay er bijgenomen toen dit nog niet gratis was. nu hebben wij wel een korting gekregen en betalen wij nu 5€ ipv 7€. maar dit strookt helemaal niet met wat er gepost wordt op de site en op tv. hoe komt dat dit voor ons niet gratis is? kan iemand mij dit even verduidelijken?
Alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door Alexander 23 December 2015, 15:45

Bekijk origineel

5 reacties

Welk pack heb je "start", comfort of maxi
Sorry ik ben verkeerd ik dacht eerst dat dit niet gratis zat in een pack start , maar je hebt gelijk wat er op de site staat
zo kan je u laten opbellen om een vraag te stellen over je pack:
klik hier
Reputatie 6
Badge +2
Je hebt waarschijnlijk TV Replay+ , hier kan je vooruitspoelen en dat kost inderdaad € 5/maand waar vroeger € 7/maand kostte.
TV Replay daarentegen is inderdaad gratis waar men vroeger € 4/maand moest betalen maar hier kan men niet vooruitspoelen.
Op de site staat duidelijk het verschil TVR gratis en TVR+ betalend (eerste maand gratis)
tv-replay
Reputatie 7
Badge +1
Zoals ik hier al in diverse topics heb gezegd, is TV replay+ voor mij dik zijn geld waard. ik betaalde voorheen ook al die 8€, nu dus nog 5€. Vooral nu er vanalles misloopt met de nieuwe interface bij mij op mijn V4 en wij toch zeker 80% of meer uitgesteld kijken. Het goedkoopste zenderboeket kost toch ook 4,95€ dacht ik. Het grote voordeel is dat je zonder onderbreking dan meerdere programma's achter mekaar kunt afspelen. dat stopt dus niet op het einde van een programma. Vooral als om een of ander uitlopend nieuwsitem alle programma's van een kwartier tot een half uur opschuiven. Je kunt dan rustig doorspoelen tot waar het begint, en zonder onderbreking tot het einde verderkijken, uitgezonderd als het programma erachter niet TVR toegelaten is...want dan heb je een probleem natuurlijk.
Inderdaad Sinjoor, als je met dergelijke problemen af te rekenen hebt zoals bij u wel, maar in mijn geval is TVR/TVR+ aan gezien ik het via opname ook kan klaar spelen en tot nu toe geen problemen.

Reageer