TV-Overal app. voor Android downloaden op Medion Lifetab S9512 (MD 99200)

  • 28 June 2012
  • 24 reacties
  • 1235 Bekeken

Reputatie 7
Badge +1
Als ik de app. wil downloaden, krijg ik het bericht: uw apparaat is niet compatibel met deze versie. Wat is hiervan de oorzaak ? en komt er een aangepaste versie uit ? De tab heeft een 9,7"(24,6cm) scherm, een dual-core 1GHz processor, 16GB flashgeheugen, 1GB werkgeheugen. Andere video's kan ik probleemloos afspelen.

24 reacties

Sinjoor ik heb volgende app. gedownload en dat gaat voor mij ik heb een medion lifetab hier is de link http://bgchulp.comyr.com/TV%20overal.htm

Mvg.

Guido (zandjanneke)
Reputatie 7
Badge +1
Bedankt Guido voor de link. Heb die gebruikt en het werkt inderdaad. Enkel is het beeld inde hoogte opgerokken (is geen 16:9 scherm, maar 4:3 = 1024 x 768pixels). is daar een oplossing voor ? Ook het programmeren vanop afstand schijnt niet te werken. Maar dat kan ik nog met mijn PC of smartphone doen.
Heb er geen idee van sinjoor ik denk dat het wachten is tot men het compatibel app. voor dit toestel op internet zal zetten, want zat ook met het probleem dat ik geen app. kon downloaden die eigenlijk compatibel is. Maar blijf in elk geval zelf verder zoeken, als ik een oplossing heb laat ik het weten.

Reputatie 7
Badge +1
Bedankt, deze app.werd trouwens ook als android-vreemd beschouwd, en ik moest er toestemming voor geven (via Play Store ging het niet). Ik heb de vraag ook aan Eva gesteld trouwens. grtjesLachen
Sinjoor onze ricy zal niet tevreden zijn als hij meeleest en ziet dat je die app niet zien staan hebt op zijn blog onder TV overal ;-))

Geniet nog van het zwoele donderdagsken hé

Groetjes,

Elsa
sinjoor, ik kan je niet helpen maar op vraag aan Eva voor mijn Nokia Lumia met Windows Phone schreef ze het volgende :

" de applicatie TV Overal is enkel beschikbaar voor Android en iOS.

Op je Nokia Lumia 800 heb je geen van deze beide, dus dit is jammer genoeg niet mogelijk. "

Voor Android zou het dan normaal moeten gaan
Reputatie 7
Badge +1
Ik kreeg ondertussen volgend antwoord van Eva:

Beste sinjoor72,

Dit wordt opgelost met de nieuwe versie van TVOveral. Deze zal binnenkort beschikbaar zijn.

Mvg,
Eva van Belgacom
Misschien zijn we dan ook van de Silverlight af...

P.S.: Elsa idd. niet gemerkt op Ricy's blog...was ik daar niet gaan zoeken. de link werkt wel, maar het resultaat is dus slecht op een 4:3 tab. En ook de TV-gids kan je niet gebruiken om vanop afstand te programmeren. Ipad is trouwens ook 4:3. Ik zal de nieuwe versie van TV-Overal afwachten, die zal hopelijk nog veel beter zijn.
Dan zal ik dat ook moeten in het oog houden, bedankt voor de feedback sinjoor72.
Mvg.
Zandjanneke
Badge +1
@ Elsa De link van ricky's blog voor het downloaden van de tv overal app is de link die ik op mijn website heb geplaatst. Het link is naar een app die op mijn box account staat en ook op mijn website. Niet dat ik dit erg vind dat ricky deze link overneemt. In tegendeel zelfs zo kunnen er waarschijnlijk meer mensen bereikt worden. Ik vindt gewoon dat iedereen dit mag weten dat ik deze apps online heb gezed 😛.
Badge +1
Ik heb juist de nieuwe versie van tablet apk en de smartphone apk online gezet. (versie 2.0.1)

Misschien zal deze versie de problemen van sinjoor 72 en van Zandjanneke


mvg
Ja dat is nu toch geen nieuws hé swimmer,
zowel ricy als jij en als zovele anderen kopieert wel van ergens, trouwens je kon ook duidelijk zien als je uw site opgestart hebt vawaar je de mosterd in eerste instantie gehaald hebt he !

en mss kan je dan ook vermelden vanwaar je die apps die in je box staan ook gekopieerd hebt !! :p)

Je hebt die toch niet zelf gemaakt hé :-))

Maar inderdaad nu even serieus ik haal mijn meeste mosterd ook bij ricy en ik vond zijn initatief zeer goed om alle technische vragen die hier duizend maal voor komen gewoon samen te vatten zodat iedereen die kan raadplegen en ook gemakkelijk is omdat alles bijeen staat en toch gemakelijker is dan te zoeken op het forum waar het ook wel ergens staat en in feite doe je juist hetzelfde hé.

Daarom aan beiden jij en ricy zou ik zeggen doe zo verder.

Groetjes,

Elsa


Ik zie dat ricy nog altijd het forum op de voet volgt en hij heeft er ook de copieer vermelding bijgezet om zeker niet tegen uw schenen te stampen ;-))
Reputatie 7
Badge +1
Ja Swimmer, bedankt hé. Ik denk trouwens niet dat Ricy ooit de bedoeling of pretentie heeft gehad om te claimen dat hij de auteur van al die gegevens was. Hij heeft zéker en vooral de verdienste om al die gegevens op een overzichtelijke manier op zijn blog onder te brengen, wat een enorm werk moet geweest zijn (en nog is om het up to date te houden), waarvoor eindeloze dank.
De nieuwe link lost het probleem van de in de hoogte uitgerokken beelden op een 4:3 scherm helaas niet op. Ik heb wél de versie voor smartphone ook eens gedownloadet (dat kan blijkbaar parallel), en daar is het probleem van het online programmeren wél opgelost, maar ook niet het uitgerokken beeld. Dus toch maar even wachten op de nieuwe release van TV-Overal door Belgacom.
Badge +1
@ Elsa idd ik heb ook dingen van ricky's blog. Mijn apk's om mijn box account komen rechtstereeks van de play store en aangezien het gratis apps zijn doe ik denk ik niets verkeert 😛.
@swimmer dat heb ik ook niet beweerd want als jij daar iets zou verkeerd mee doen dan zijn er nog mijoenen anderen op het internet die iets verkeerd doen hé !

Maar wat ik eighenlijk bedoedl heb is dat je bij ricy bijna altijd een copyright ziet staan of een ander symbool waar hij verwijst waar hij zijn mosterd vandaan gehaald heeft.

juist gelijk jij naar de play store zou kunnen referern bvb waar men ook rechtstreeks zou kunnen downloaden maar daar doe jij natuurlijk je goesting mee en ik zeg ook niet dat je dit moet doen en dan zou je het zekenr niet doen 😛.

En verder bedoel ik daar helemaal niks mee hoor en moet je niet teveel tussen de regels proberen te lezen.

Groetjes,

Elsa
Badge +1
@ Elsa ik zet deze apk online voor mensen die geen play store hebben op hun android toestel of voor mensen waarvoor de tv overal app zogezegd niet compatibel is in de play store.

mvg
Haha, dus dan dan doe je toch iets wat je niet mag doen !-) :-))

Nog een prettige zondag,

groetjes,

Elsa
bedankt swimmer voor de nieuwe versie van de apk.

sinjoor - moet ik u feliciteren met uw aankoop?

op mijn tablet (htc) werkt de tv overal applicatie nog altijd niet perfect, opnemen uit tv gids gaat niet - kan niet klikken op de programma's die daar staan, werkt verder wel perfect

mvg
Wacht maar tot Sinjoor zijn sufface pro gekocht heeft dan pas moet hem echt feliciteren 😉 :-))

groetjes, Elsa
Reputatie 7
Badge +1
Haha, ik koop me nog liever een nieuwe auto ! Trouwens, de Medion Lifetyab werkt perfect op Android 4.0.4 (upgrade verleden week). 3G gaat idd. zonder problemen via mijn smartphone (Tethering via USB of via mobiele hotspotfunctie). Alleen (de officiële) TV-Overal is nog steeds niet compatibel en de Swimmer4 versie, waarvan ik zowel de versie voor tablet als die voor smartphone installeerde, geven nog altijd de 16:9 beelden in 4:3 in beide versies, met het vershil dat ik met de smartphoneversie wél vanop afstand kan programmeren. Lachen
De tv overal tab van belgacom op de medion lifetab , geinstalleerd en werkt naar behoren , maar na de update gisteren om de twee seconden een bevriezing , dus geen verbetering , ook het beeld dat licht in de hoogte is uitgerokken is niet opgelost .

Kan ik ergens de vorige tv overal tab versie vinden ?

Tv kijken lukte dan zonder haperingen .
Op ricy's blog ( http://bgctv.skynetblogs.be/#bgclanceerttvoveral ) vind ik het volgende :



http://bgchulp.comyr.com/TV%20overal.htm" target="_blankDownload apk:

• https://www.box.com/s/ba13b21050c9842433b4" target="_blank
• https://www.box.com/s/4874dfa3c15a83f10648" target="_blank http://community.belgacom.be/comment/72950" target="_blank
• https://www.box.com/s/00a0f9186fcc60a1843a" target="_blank
• https://www.box.com/s/70aa169a86a57ba2d197" target="_blank http://community.belgacom.be/comment/72950" target="_blank


ik weet niet of het dit is wwat je zoekt ?
@sinjoor

Ik heb ook de medion tablet , de versie 1.1.1 kon ik gewoon via google play halen , na de update naar versie 2.0.1 kreeg ik een om de twee a drie seconden een kort vervroren beeld , ik ben benieuwd of jij dat ook had met versie 2.0.1 . Via wifi

Het uigerokken beeld bleef bij de versie 2.0.1 ook hetzelfde als bij de vorige versie .





Reputatie 7
Badge +1
Ze hebben ondertussen bij belgacom de (officiële) versie voor smartphone een upgrade gegeven (ook de Hello app trouwens), maar die voor tablet is nog steeds niet te vinden. Ondertussen werk ik enkel met de smartphoneversie 2.0.1 op mijn tablet, omdat ik daar mee kan programmeren, al heb ik ook de tabversie 2,0,1 er opstaan. Als iemand iets hoort over de nieuwe tabversie van Belgacom plse let us know !Lachen

Reageer