TV-gids klopt niet op VIER HD!!!!!!

  • 2 November 2012
  • 3 reacties
  • 266 Bekeken


Hi,


We namen Komen Eten en De Slimste Mens op en stond correct, bolletje bij beiden en toen we keken, zagen we enkel het einde en had ie het volgend programma telkens opgenomen.


Dus WEER een fout, me vrouw haar geduld begint echt op te geraken, het mijne ook eigenlijk!


Ze vindt het nog spijtiger nu dat we geen Telenet kunnen hebben hier...


Groeten

3 reacties

Reputatie 7
Badge +1


Het klopte inderdaad helemaal niet gisteren. Vier heeft blijkbaar op korte termijn met zijn programma's geschoven. Daar kan Belgacom niks aan doen. De gidsen in de TV-bladen kloppen dan ook niet. en die van Telenet evenmin.Daar is weinig tegen te doen.

Reputatie 7
Badge +1


Het stond compleet fout vermeld in de TV-gids (alleen die dag). Heb daarna vastgesteld dat er later (nà de opgenomen programma's) op Vier programma's bezig waren die niet in de TV-gids stonden, o.a. een herhaling van de slimste mens....die geven ze anders eerst in de namiddag van de dag erna. Ook het door mij opgenomen ''in Gods naam' was de mist ingegaan, maar dat wordt ook op een later tijdstip herhaald. Dat is het voordeel bij Vier...

Reputatie 7
Badge +1


Elsa, de online TV-gids en de decoder TV-gids komen beide van dezelfde servers en zijn dus idedntiek. In dit geval zonder twijfel een 'last minute' wijziging van Vier. Als je dat wilt weten moet je de hele avond naar Vier kijken waar ze de wijziging wel ergens zullen medelen.Dat werpt ons 20 jaar of méér terug in de tijd...met PDC had je die problemen veel minder.

Reageer