Stop-pagina !!!???

  • 28 January 2015
  • 11 reacties
  • 579 Bekeken

Reputatie 7
Badge +6
Ik ben een braaf madammeke uit Brussel, dat soms dieetvoeding voor haar poezen koopt bij een online, gerespecteerd (dacht ik) bedrijf dat zowel in Nederland als België bestaat. Nooit problemen mee gehad. Prima leek me.


Stel je mijn verbijstering voor toen ik mijn volgende bestelling wilde plaatsen en ik plots op een 'stop-pagina' terecht kwam, met allerlei logo's van de Belgische overheid en politie: geen toegang meer tot die site wegens 'illegale' praktijken. Slik.verrassing


De Nederlandse site is wel nog bereikbaar. Het zijn de providers (Belgacom/Telenet) die, op aanvraag van de overheid, die blokkering uitvoeren. Dat ze dat doen voor torrent sites, illegale goksites en kinderporno wist ik, maar voor dierenvoeding. Mijn katten aan de speed ???duivel


Kan ik ergens achterhalen wat er moet gebeuren opdat de provider zo'n site blokkeert, want dat is toch niet niks.

11 reacties

Dag Marleen,
Indien een site op verzoek van de overheid geblokkeerd wordt, dan kunt zich tot die instantie wenden voor meer info.
Met vriendelijke groeten,
Jos
Reputatie 7
Badge +6
Bedankt, er staat alleen een faxnr. dat bedoeld is voor de gewraakte firma, dus ik zal maar afwachten zeker. Het was wel schrikken hoor.


MVG
Maar best ook dat illegale praktijken aangepakt worden en er zijn er nog vele, het speelt geen rol wat er verkocht wordt, het gebeurt regelmatig en zeker als de zaak slecht begint te draaien dan proberen ze nog zo vlug mogelijk en zo veel mogelijk geld binnen te rafelen.
ben jij dan zo een braaf madammeke Marleen?Want zo één zoek ik er nog wel één.Deju da rijmt nog ook.En je moet dat allemaal niet aantrekken over die illegale practijken.want ik heb dit meermaals voorgehad,en komt er soms nog eens je ip adres op bij mij,waarom weet ik ook niet,ik heb het hier al eens gezegd dat op mijn pc hackers aanwezig waren en denk dat ik er ook niet ver zal naast zitten.
Reputatie 7
Badge +6
Braaf, ikke? engel


Ken , nu ga je er al een dating forum van maken ook nog knipoog
Elsa dacht jij nu enkel dat ik achter jou aan zat?Ik weet niet of je van de week naar ook getest op mensen hebt gekeken.Je moet voor mij niet naar Afrika reizen om iets van formaat te zien.Het is soms veel dichter te vinden dan je denkt.Ik heb het hier verleden week ook al over palingen gehad,weet je nog.
Elsa,zit je met mond vol tanden?cool
nee 'k ben ze allemaal aan het meten brutaal
Heb jij dat dan ook al?Dat is vreemd,of hebben ze dat bij jouw vent afgenomen en er bij jou terug aan gezet.Want de dag van vandaag staat de techniek voor niets meer.
nee zo ver ben ik nog niet maar doe mij niet op gedachten komen duivel

Reageer