Beantwoord

Roaming aanvragen voor Pay&Go

  • 15 July 2017
  • 7 reacties
  • 865 Bekeken

Reputatie 7
Badge +3
Kan je roaming krijgen op een Pay & Go en hoe moet dat dan worden ingesteld?
icon

Beste antwoord door LorentzV 17 July 2017, 16:30

Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 6
Badge +3
Standaar is dit actief op elke SIM, pre- of postpaid. Zeker ook controleren dat je GSM instellingen correct staan (mobiele data en roaming aan, APN nakijken,..)

Groetjes,

Lorentz.
Reputatie 7
Badge +3
Ik dacht dat roaming op Pay & Go niet standaard op de sim staat. Ik had geen roaming toen ik in Frankrijk zat. "Geen service", stond er op mijn GSM. Ik heb wel geen internet genomen bij de activatie van de sim (laten deactiveren, wegens niet gebruik). Heeft dat er iets mee te maken?
Mijn vrienden zitten nu in Oostenrijk en de man heeft ook een P&G die geen roaming heeft (zie PB van enkele dagen geleden, naar Proximus team, waar zijn nummer in staat). Kan dat toch eens nagekeken worden voor mijn vrienden? Voor mijn GSM is het niet meer nodig.
Ik heb daarvoor in ieder geval niks moeten doen voor mijn P&G simkaart , maar zoals het hier op het forum al verschillende keren duidelijk geworden is, valt dit wel bij sommige P&G klanten voor dat dit niet het geval is, en proximus roaming op hun simkaart moet activeren.
Reputatie 7
Badge +3
Ik heb wel geen "beste antwoord" opgegeven. 😡 Ik kan die roaming niet activeren, maar voorlopig heb ik het ook niet nodig. Dus laat maar.
Reputatie 7
Badge +3
Vandaag in de Telefoonwinkel in Hasselt geweest en eens gevraagd waarom ik geen roaming kan activeren. Blijkt dat mijn "abonnement" of type van Pay & Go de "Pay & Go Flex" alleen geschikt is om te bellen in België. Dat weten we dan ook al weer. Als ik nog eens naar het buitenland ga, moet ik dus mijn type abonnement wijzigen als ik wil bellen.
Ook nog een waarschuwing: als je "internet" opzet, dan verbruikt hij ook tarief en heel veel. Mijn man had internet opgezet en vergeten af te zetten. Dat kost me een dikke 30€. Gelukkig heb ik genoeg Premiumpunten om snel 15€ te herladen.
Staat die info dan nergens op hun site!
En al de andere Pay & Go tariefplannen dan, kan op deze wel roaming geactiveerd worden?

Van die internet vergeten af te zetten enz..... daar heb ik ook al langer mijn lesje geleerd, sedertdien is het bij mij smartphone uit ook iedere keer mobile data uit.
Reputatie 7
Badge +3
De Flex is nog een oud tariefplan. Die wordt niet meer gecommercialiseerd. Ik zet mijn internet niet meer op. Ik wacht wel tot ik thuis via wifi kan surfen, als ik dat dan niet via pc doe.

Reageer