Proximus TV nieuwe software op Decoders

  • 30 September 2014
  • 80 reacties
  • 2915 Bekeken

Surf naar ⇒ Proximus decoder software versies


  • Dec(V4) SW-versie leon 2_10.3.16. 29 Sep/14 Proximus TV Dec(V4) SW-versie charles 2_2.14.0.100. (03 mar 15)
  • Dec(V4) SW-versie leon batch2 2_15.2.3.14 (26 mar 15) (Met Netflix)
  • Dec(V5) gen3000_14.11.1.16 ( 09 feb 2015) Dec(V5) gen3000_15.2.2.2 ( 17 mar 2015) (Met Netflix)
  • Dec(V5-Mini) SW-versie: miniv5_15.2.2.2 ( 17 mar 2015) (Met Netflix)
  • -

80 reacties

ja of nee


PS: Eventueel zelf binnen trekken via ►Factory Reset Dec

indien die er bij u nog niet opstaat!
Nu mogen ze ineens eens denken aan de v5.Want die led lampen blijken ook niet opgelost,en zal met een nieuwere software wellicht wel opgelost zijn.
Die nieuwe software zal eerder iets te maken hebben met de nieuwe 'Pro⌘mus Look'


;-)

Reputatie 7
Badge +1
't zal me benieuwen. Een gewone facelift zal niet volstaan om alle problemen op te lossen.


Voor mij dus Dec(V4) SW-versie leon_2.10.3.16. 29 Sep/14 Proximus TV.


Laat ons hopen dat het ook wat meer voorstelt. Mij lukt het alvast niet die met een FacR binnen te halen.
Bij de meesten wel maar bij deze die mij dit al gemeld hebben waren er meer met een V5 en V5-mini, en een paar met een V4 die via FR het binnen getrokken hebben er waren er bij die zelf twee maal achtereen hebben moeten proberen vooraleer het wilde lukken, natuurlijk is het wel zo dat BGC dit ook moet actief gezet hebben voor je profiel of anders zal het inderdaad nooit lukken via FR.


Kwestie van Bugs, daar vrees ik voor dat deze update daarvoor bedoeld was !?
Ja,ik heb gisteren nog een goede film gezien.Twenty four hours.Enkel duurde die langer dan verwacht.Hoe zou dat nu komen?
Reputatie 6
Badge +2
Met een gewone reset kan men de nieuwe Proximus software ook binnenhalen, gisteren heb ik hem op die manier binnengehaald, na een 10 tal minuten was hij op mijn V4 decoder geïnstalleerd.


Die lay-out mag dan anders zijn, voor de rest is er geen dim veranderd zo is in de lijst van de opgenomen programma's nog altijd geen begin- en einduur van de opname vermeld en de naam van de zender evenmin, zaken die op mijn Telenet digicorder wel wordt vermeld.
Hoe haal je die nieuwe software binnen als die al aanwezig is.Want ik heb een 15 tal sec. decoder zonder stroom gezet en had nog steeds de vorige software op de v5 staan.
Alexander dan moet je maar naar telenet gaan om dat allemaal te hebben.Daarom is die plaats voor sugesties hier ook verdwenen omdat ze nu al niet weten wat ze eerst moeten doen;Waarom snap ik ook niet.Als iemand graag die optie heeft kan dat altijd via Eva en zij kan het aan iemand doorgeven.
@ Alexander dit kan natuurlijk want normaal komt die zelf binnen zonder een heropstart zelf te doen, maar een factory reset is alleen te proberen indien dit niet binnenkomt op die gewone manier, laat dit duidelijk zijn, en laat het ook duidelijk zijn dat Pro⌘mus die eerst moet activeren op je lijprofiel of je mag proberen wat je wilt, het zal nooit lukken!


De software is niet bedoelt geweest om aanpassingen te doen in het gebruik maar alles draaide in eerst instantie om Pro⌘mus dat op alle mogelijke manieren moest opvallen !
@Tom, dan met een factory reset eens proberen en als dit ook niet lukt wachten tot Proximus die puscht surf naar Factory Reset Dec


Ik heb die ook niet automatisch binnen gekregen zelf ook niet na enkele malen rebooten en pas na een Factory reset is die binnengekomen
Vandaag V3B buiten gebonjourd en V4 in de plaats. Wat een wereld van verschil, tv kijken is weer aangenaam geworden in plaats van frustrerend.


Nieuwe interface ziet er goed uit, meer contrast (donkerpaars + grijs is beter dan lichtblauw + grijs) en duidelijker en vetter lettertype. Ook de fade-effecten bij de overgang tussen verschillende schermen zien er gelikt uit, maar misschien was dat met de vorige V4-software ook al zo, dat weet ik niet.


Al bij al een heel geslaagde facelift. Wat mij betreft moet hij niet meer onderdoen voor die van Telenet, dat was vroeger wel anders.
Er zijn weeral tevreden proximus klanten Dominique zal content zijn ;-)
Ik heb hem er nu ook op gekregen.
Nu kan je ook eens die geslaagde facelift bewonderen knipoog
Reputatie 7
Badge +1
Misschien toch nog wat botox hier en daar?
Ik vond de vorige al zo goed dus je moet niet vragen hoe goed ik de nieuwe nu vindt ;-)
Reputatie 7
Badge +1
Vandaag de nieuwe interface/facelift voor de V4 me een FacR kunnen binnenhalen. Qua duidelijkheid en leesbaarheid een dikke plus alleszins! De rest zal ik nog moeten ondervinden natuurlijk...


Ik heb het gevoel dat de software sneller gaat. Ik vind de fonts allemaal wat strakker en luchtiger. Ik heb momenteel nog geen klachten :)
wil dit zeggen dat je gaat zoeken tot je een klacht vindt 😉 :-))
Bij proximus komen er altijd klachten van klanten dat weten we al van daar voor hé Elsa.
Je kan ook altijd een reden vinden om te klagen, want zoals je weet is het op een ander altijd beter, omdat men op een ander ook maar kijkt naar wat men beter vindt ;-)
Nee zeker, niet ik ga het gewoon gebruiken zoals ik altijd doe. De gebruikelijke problemen zijn wel nog aanwezig, maar het is nog allemaal aanvaardbaar. En dat het allemaal sneller gaat naar mijn gevoel is zeker al een pluspunt!
Daar heb je gelijk ik Elsa.Op een ander is het ook beter,als je vooral naar de variatie van zenders kijkt die je hier dan weer niet kan krijgen.Daarom pleit ik direct voor die afschaf van die kanalen bij telenet waar zij enkel het alleenrecht over hebben.En daar zou de regering Michel nu eens dringend werk moeten van maken, dat iedereen even veel rechten heeft om eender welk aanbod uit te zenden wat hij wil.
Gebruikelijke problemen snap ik ook niet.Ik snap het woord probleem nog niet eens want dit hebben ze in mijn woordenboek weggelaten.frons

Reageer