Pokemon GO


Je kan er niet naast kijken in de dagbladen en op tv Pokemon Go is in tegenwoordig.

Ben ook verslaaf aan bepaalde game's via de pc, dus snap wel dat de liefhebbers van pokemon op straat gaan om ze te zoeken. Is zeker niet mijn ding deze game.
Maar wat mij wel stoort is dat de game zoals ze gisteren gezegd hebben op het journaal op één dat ze zelf gaan zoeken op kerkhoven.

Dus Pokemon jagers jaagt maar zoveel als jullie willen maar met respect en zoals in Leuven bv bij de politie moet je niet binnen gaan in het kantoor je kan die pokemon krijgen aan de voordeur.

En hier heb je enkele tips voor de pokemon :-)
http://www.hln.be/hln/nl/4126/Games/article/detail/2815027/2016/07/28/16-manieren-waarop-luie-spelers-Pokemon-Go-bedotten.dhtml

Groetjes

En tip voor PX hebben jullie ook een pokemon en waar zit hij?

Groetjes

14 reacties

Reputatie 6
Badge +2
Ik doe in ieder geval niet mee aan die Pokemon rage, ik speel maar 1 spel en dat is patience, al de andere spellen en zeker die Pokemon zijn niet aan mij besteed.
En Patrick, ik vind het inderdaad ook niet kunnen dat men die Pokemon speelt op kerkhoven, er zijn genoeg andere plaatsen daarvoor om dat te spelen.
't zijn niet alleen de spelers die in fout zijn maar ook deels deze die de pokemonnen op die plaats zetten, maar blijkbaar trekken die zich daar nog niet al te veel van aan, als de aandelen maar stijgen?
Reputatie 6
Badge +3
De pokestops zijn plaatsen die cultureel interessant of belangrijk zijn.
Ze komen uit een vroeger spel Ingress waar men deze culturele plaatsen moest opzoeken om punten te scoren.
Inderdaad alles heeft altijd om geld en macht gedraaid en dit zal ook nooit veranderen
Hey Proximus,

Enige verklaring waarom momenteel via mijn WiFi-netwerk ik wel kan GO'en maar via 4G niet. (via 4G "Failed to log in." ... via WiFi log ik mooi aan... dus geen account-issues)
Haalt een beetje 't nut van't game weg... mijn WiFi-netwerk rijkt niet zo ver als ik op wandel ga :-p

(Nota bene: De server-statussen van de servers zeggen allen mooi "groen". 't Is dus man-in-the-middle... aka provider aka "you" ....)

grtz
S.
Reputatie 7
Badge +6
Steve,
Er zijn inderdaad enkele technische problemen i.v.m. Pokémon GO. Momenteel enkel bereikbaar via WiFi of Proximus FON.
Onze ingenieurs werken koortsachtig aan een oplossing.

Zie ook:
https://twitter.com/proximus/status/766546272291479552

Groeten,
Wim

Reputatie 7
Badge +6
Eventjes een update: wel bereikbaar via 3G, (nog) niet via 4G.

https://twitter.com/proximus/status/766581548263014400
▬ melding via Proximus.be/myproximus :

Vandaag gelezen in het dagblad.
Heb ik gisteren in het nieuws op de radio ook gehoord die uitleg.
* http://www.demorgen.be/technologie/heeft-een-valsspeler-pokemon-go-op-heel-proximus-platgelegd-b48f71ae/
* http://datanews.knack.be/ict/nieuws/valsspeler-pokemon-go-sleept-heel-proximus-netwerk-mee-update/article-normal-742159.html
* http://www.hln.be/hln/nl/4126/Games/article/detail/2810061/2016/07/26/Zo-makkelijk-is-valsspelen-met-Pokemon-Go.dhtml
enz.... enz.....
Reputatie 7
Badge +6
Eventjes een update. Bericht op onze Facebook pagina:
https://www.facebook.com/proximusBe/

"Update voor alle fans van Pokémon Go:
We zijn nog steeds in gesprek met de makers van Pokémon Go, om al onze klanten terug toegang te geven tot hun platform (op dit ogenblik heeft slechts 20% toegang door een blokkering op de Pokémon Go servers). Voorlopig is er nog geen sluitende oplossing uit de bus gekomen, maar we werken vannacht verder, zodat jullie zo snel mogelijk terug op jacht kunnen.
Ondertussen raden we iedereen aan om via Wi-Fi te spelen of je GSM even op vliegtuigstand te zetten. Na een paar keer proberen ben je bij het uitzetten van de vliegtuigstand bij de 20% klanten die wel toegang hebben
."
Reputatie 7
Badge +6
De problemen zijn van de baan:
http://newsmonkey.be/article/70459

http://www.hln.be/hln/nl/4126/Games/article/detail/2835688/2016/08/20/Proximusklanten-kunnen-weer-jagen-op-Pokemon.dhtml
Reputatie 7
Badge +6
Nieuwe update. Belangrijk: we zijn voortaan verplicht om Pokémon GO data aan te rekenen voor prepaid gebruikers, de klanten met een abonnement blijven van de gratis dienst genieten.
Bericht op onze Facebook pagina :

"Driewerf Hoera! Pokémon Go is terug toegankelijk voor jullie allemaal (sinds deze ochtend vroeg). Het blijft ook gratis voor iedereen met een abonnement, dus jullie kunnen dit weekend naar hartenlust Pokémons gaan vangen en trainen.

Voor klanten met een prepaidkaart, wordt Pokémon Go dataverbruik opnieuw aangerekend vanaf vandaag. Dat zijn we vrijdagnacht overeengekomen in overleg met de makers van het spel. Dat is niet leuk, maar het was noodzakelijk om de goede werking van Pokémon Go voor iedereen te verzekeren.

We leggen het even uit: Vrijdag was er een automatische beveiliging in werking getreden op de Pokémon Go servers, na onrechtmatig gebruik van het spel via anonieme prepaid kaarten. Hierdoor werd de verbinding met het Proximus-netwerk deels verbroken. Om overlast op het platform van Niantic in de toekomst te vermijden, heeft Proximus beslist om het gratis aanbod vanaf vandaag niet verder aan te bieden aan prepaid klanten

- Prepaid klanten die vandaag Pokémon Go gespeeld hebben nadat het opnieuw betalend werd en voor je hier per SMS over geïnformeerd werd, zullen gecompenseerd worden voor dat verbruik. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen of niemand te contacteren.
- FullControl klanten genieten van alle voordelen van een abonnement, dus ook van de Pokémon Go actie tot 31/10/2016. Het Pokémon Go datavolume dat (mogelijks) vandaag onterecht van je bundel werd afgetrokken zal later rechtgezet worden. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen of niemand te contacteren.
."

Reageer