Beantwoord

P&G gewone sim naar nano-sim?

  • 6 augustus 2017
  • 4 reacties
  • 863 Bekeken

Hoe gaat eea in zijn werk?
Ik heb een "oude" klassieke sim kaart maar heb nu een nieuwe telefoon. Moet ik nu een nieuwe P&G nano-sim kaart kopen met behoud van nummer en beltegoed? In om het even welke PX winkel? Og hoe wordt dat "overgedragen?
TIA
icon

Beste antwoord door Martin 6 augustus 2017, 16:25

gewoon naar proximus winkel gaan waar je een nano sim gratis krijgt met behoud van gsm nummer,

Als je vraagt om ook je data die op de oude staat over te zetten op de nieuwe wordt er meestal een kleine vergoeding gevraagd , voor goede klanten laat men dit wel eens vallen ;-)zie verder voor uitleg:

> https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_sim_types/particulieren/support/mobiele-telefonie/gsm-en-sim-kaart/sim-kaart-pin-code-en-puk-code/een-simkaart-kiezen-of-omruilen.html> http://bgctv.skynetblogs.be/#nieuwe-simkaart-activeren
Bekijk origineel

4 reacties

gewoon naar proximus winkel gaan waar je een nano sim gratis krijgt met behoud van gsm nummer,
Als je vraagt om ook je data die op de oude staat over te zetten op de nieuwe wordt er meestal een kleine vergoeding gevraagd , voor goede klanten laat men dit wel eens vallen ;-)

zie verder voor uitleg:
> https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_sim_types/particulieren/support/mobiele-telefonie/gsm-en-sim-kaart/sim-kaart-pin-code-en-puk-code/een-simkaart-kiezen-of-omruilen.html

> http://bgctv.skynetblogs.be/#nieuwe-simkaart-activeren
Beste dank .... er is nog veel werk voor de "optimaliseerde de PX web site" groep 😆
Reputatie 6
Badge +3
Beste,

u kan gratis uw huidige simkaart gaan laten omruilen ( in een nano sim) in onze proximuswinkels. U behoudt natuurlijk uw oproepnummer en uw belkrediet.

Mvg,

Aw
Dank u ... deze morgen feilloos de switch gemaakt naar nano-sim 😎 😉

Reageer